Da li se isplati kupovati iPhone 3G?Hteo bu da kupim 3G i nasao sam za 500e+put iz Italije do Srbije (30e).A dvoumim se izmedju njega i prethodnog modela,nije taj GPS toliko upotrebiljiv da je to razlog za njegovu kupovinu!Sta vi mislite? Koje su jos razlike izmedju njih? POZDRAV SVIMA
Diskutabilno. Ja imam prvu generaciju i necu ga menjati za drugu ali da sam na tvom mestu, sacekao bih... S druge strane nezgodno je to koliko ce se dugo moci naci prva generacija... I to za 400 je veoma povoljno... Opet sa druge srane ne zna se koliko je ta cena od 530 realna, jer ih jos nema u masovnijoj prodaji.
Ne znam, uvek i svuda ekskuzivitet ima svoju cenu... Odluci sam.
Pogledaj na TIM ili Vodofone sajtu tamo imas otkljucan da kupis za 499e Nov pocela je prodaj bez ugovora.POGLEDAJ TAMO MALO,iskopaces. Nego reci mi kako si zadovoljan telefonom da li ima nesto sto ti smeta,... Koje su sve razlike izmedju njih? Kakav je tel.u globalu? Da li je istina da kad pozivas moras da kucas +381,...????
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.