Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Problem sa Nokia n70
STRANA 1 OD 1
gile23 Problem sa Nokia n70 27.09.2008. 23:30 T12248

status: user
broj poruka: 9121
Ovako veceras instalirah Nokia PC Suite koji sam dobio uz telefon, sve lepo instaliram udjem u file manager, kad nece da mi kopira sliku ni pesmu, recimo kliknem copy (ili) cut, kliknem paste (Ctrl+V) i samo mi blicne prozor i ne prekopira (kad sam radio paste, fajlovi su na telefonu nestali ali se nisu prebacili na komp). Skenirao sam komp nema virusa, a na telefonu F-Secure mi nista ne prijavljuje (do duse malo mu je starija database). Takodje ubacivao sam pozadi u USB portove i nista i u prednje ista stvar. Takodje povezem ga bez PC Suite ne prepoznaje ga kao mass storage device. OS Windows Vista Ultimate, samo mi ne govorite da ga flash-ujem jer za te pare mogu da kupim citac kartica i da budem miran. Ako neko zna neki dobar antivirus neka mi nabace na e mail. Takodje sam gledao da nisu skriveni fajlovi, medjutim nije ni to, sta da radim, pomoc!!!

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator OK? 28.09.2008. 00:10 #72717

broj poruka: 4291
Instaliraj

Nokia PC Suite 7.0.6.3 - Final. Netreba ti drajver za mass storage device( ima ga u sebi).
Pozdrav i javi jel OK.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 28.09.2008. 12:55 #72751

Hvala!!!

Pozdrav!

gile23 ... 28.09.2008. 14:14 #72766

Radi, hvala!!!

Pozdrav!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs