Nokia N73 ME,odjednom su mi 50-ak slika slikanih kamerom i par video zapisa i spotova na fonu postali CORRUPTED,i ni telefon ni komp ne mogu da ih otvore!Jednog casa su radili ok,onda mi se telefon ugasio sam od sebe u toku slikanja sa otvorenim poklopcem kamere i kada sam ga opet upalio slika i klipova nije bilo pise samo corrupted file,cannot open... Sta se moglo desiti nije mi jasno!!! Da li postoji neki nacin da povratim te slike i klipove? VEOMA mi je vazno to sto se nalazi na memo kartici da povratim(najbolji drug mi se zenio,ja sam kumovao,a nemam ispomene sa svadbe...)
Meni se sa Motorolom V3X dogodila ista stvar. Naravno, izvukao sam nista. Prodao sam je zbog toga i od tada koristim fotoaparat sa karticom od 4GB.
Ako su fotografije i snimci `isli` na karticu, onda mozda i moze nesto da se uradi, tako sto ces karticu ubaciti u drugi telefon... ili citac kartica... ili fotoaparat(ne znam u kom formatu mobilni cuva fotografije, pa nisam siguran, ali svakako vredi probati). Posle toga svakako uradi jedan FORMAT kartice.
U slucaju da su `isli` na telefon .... ... .. . _ `pobuljavio` ti softver, od nekog anti-virusa koji je efikasan koliko i onaj sprej protiv bubasvaba koji platis 20 eura, a posle 3 dana ti se pojave bubasvabe u stanu, iako do tada nikada nisu ni prosle ni na 20 metara od tvog stana.
Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.