treba mi savet, iskustvo ili sl...bluetooth koneckcija telefon - pc, funkcionise normalno kada komunicira sa osnovnom memorijom telefona, ali kada pokusam da pridjem sd kartici (1gb kingston), na pc-ju vidim sve foldere i podfoldere ali ne i njihove sadrzaje, jednostavno kao da su prazni...(u podfolderima se nalazi 500-600mb muzike i fotografija i...) poruka koju dobijem je da transfer obavim usb kablom...ako je to normalno cemu onda telefon sa dve kartice uz koji vecito moram da cimam i usb kabl...ili ja mozda negde gresim
Ti negde gresis!!! Kakve veze ima USB kabal sa tim sto je telefon DUAL SIM.Ako hoces da prebacis podatke onda kaci taj kabal,fon podesi kao MASS STORAGE,i iz Total Comandera ces videti sve foldere i podfoldere,pa prebaci podatke gde hoces preko TC-a!!! Imam taj telefon i mogu ti provereno reci da sa MEMO karticom od 2gb i dve SIM kartice radi PERFEKTNO!!!!!!!!!!
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: treba mi savet, iskustvo ili sl...bluetooth koneckcija telefon - pc, funkcionise normalno kada komunicira sa osnovnom memorijom telefona, ali kada pokusam da pridjem sd kartici (1gb kingston), na pc-ju vidim sve foldere i podfoldere ali ne i njihove sadrzaje, jednostavno kao da su prazni...(u podfolderima se nalazi 500-600mb muzike i fotografija i...) poruka koju dobijem je da transfer obavim usb kablom...ako je to normalno cemu onda telefon sa dve kartice uz koji vecito moram da cimam i usb kabl...ili ja mozda negde gresi ::
Sve operacije mogu normalno da uradim usb kablom, ali cemu polovicna komunikacija(da ne kazem neuportebljiva) blue tooth..odputujem negde, ponesem notebook, a zaboravim usb kabl...glupo ali fotografije sa sd kartice iz telefona ne mogu da prebacim
Ovo ti je prvi Samsung,jel da??? Eeee pa,navikni se.... Samsung kao Samsung,uvek ima nesto sto malo zahtevnijem korisniku smeta,ili je odradjeno na totalno komplikovan nacin(aj` kol`ko ti je trebalo da provalis kako da postavis mp3 ton da ti bude ton za poruku...). Resenje za tebe je da ako hoces blututom da prebacujes stvari na komp,moras u opcijama fona da podesis da ti 50 mb podataka prebaci sa memo kartice na FON(opcija MOVE TO PHONE ili COPY TO PHONE),zatim to sa fona prebacis blututom na komp,pa izbrises sa fona... Tako svakih 50 mb i sve u krug... Kad vidis koliko je ovo `jednostavno` resenje,nece ti pasti na pamet da zaboravis da poneses usb kabal na letovanje ili bilo gde drugde.
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Sve operacije mogu normalno da uradim usb kablom, ali cemu polovicna komunikacija(da ne kazem neuportebljiva) blue tooth..odputujem negde, ponesem notebook, a zaboravim usb kabl...glupo ali fotografije sa sd kartice iz telefona ne mogu da prebaci :: :: ::
prvi je bio neki x120 za koji ni jedan servis nije hteo da mi proda komunikacioni kabl jer su pouceni iskustvom da im se 80 posto njih vraca kao neispravni, sto nije stvar hardvera vec nepouzdanosti drajvera i komplikovanost upotrebe (kako oni kazu), a druga opcija komunikacije sa tim aparatom je ic koji ja ne posedujem...zato je i zavrsio kod mog 13-godisnjeg sina , pa nek se dete igra.... Hvala ti za resenje za 880, iako sto bi nesto bilo prosto kad moze da se zakomplikuje... Sto se baterije tice..2-3 dana uz malo mp3 slusanja (30-40min dnevno) ali mislim da mu je to max...telefon je star 4 meseca i ne iskljucujem ga...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.