Imam problem sa U700 treba da mu zamenim flat ali neznam kako se isti vadi. skinuo sam plocicu i tastaturu i ostala je samo maskica od donje strane telefona sada bih trebao da izvucem flat iz donje strane da rasklopim gornju i da ga skroz otkacim . Ako iko moze da ma pomogne unapred hvala.
ne od prednje strane ,imas 6 srafova 2 gor 2 sredina i 2 ispod kapica dole ,onda otkacis mali fletic sa strane od tastature donje i polako plocu telefona izglavis iz zabica koje je drze (mora tel da ti bde sklopljen )otkacis onda flet koji menjas ima zabica (crne boje na belom dzeku) moras da je podignes i da polako izvuces flet, sad otklopis telefon .odvijes jo 4 srafa(2 gore na zadnjoj strani telefona prednjeg dela ispod kapica 2 na mestu gde stoji baterija imash 2 rupice ) polako guras prednji kraj telefona prema gore dok ostalo drzis i rasklopljen je.ostalo ti je lako .videces gde je flet i to je to vrati sve kako je bilo i mirna backa od 3 fleta 2 nevaljaju da znas!
cova ti je lepo objasnio,a to sto flat nevalja je zato sto se koriste fletovi sklj klase od 2-3e a ne oni kvalitetniji inace druze menjaj taj sgh dok mu se boja sva ne zguli i flet opet rikne
:: cova ti je lepo objasnio,a to sto flat nevalja je zato sto se koriste fletovi sklj klase od 2-3e a ne oni kvalitetnij :: inace druze menjaj taj sgh dok mu se boja sva ne zguli i flet opet rikn :: :: :: Posao uspesno odradjen. Novi flat stavljam tek u ponedeljak. Inace fon je od devojke mada sam uveren da ce posle servisa da ga otudji. Jos jednom hvala i pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.