Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
U 700 problem
STRANA 1 OD 1
doca80 U 700 problem 21.11.2008. 21:04 T13334

status: user
broj poruka: 3053

Burazu je riknuo gorepomenuti fon,poblesavio totalno,duplira sliku na ekranu,prepolovi sliku na kameri,ton u slusalici zeza i prekida i jos mnogo toga. Ja mislim da je softver prso jer ne verujem da bi 10 stvari odjednom moglo da crkne. Jel postoji za samsunga neka sifra za master reset,cisto da probam nemam sta da izgubim pre nego sto ga odnesem u servis????

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: U 700 problem 21.11.2008. 21:11 #80413

broj poruka: 18472
Udji gde ti u opcijama stoji ponudjeno master reset...Kad ti kaze reset all ukucaj 00000000 i ok~!

I Want to believe - The truth is out there
May the force be with you
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

::
:: Burazu je riknuo gorepomenuti fon,poblesavio totalno,duplira sliku na ekranu,prepolovi sliku na kameri,ton u slusalici zeza i prekida i jos mnogo toga. Ja mislim da je softver prso jer ne verujem da bi 10 stvari odjednom moglo da crkne. Jel postoji za samsunga neka sifra za master reset,cisto da probam nemam sta da izgubim pre nego sto ga odnesem u servis???
:: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
doca80 ma ne moze da se udje ni u glavni meni 21.11.2008. 21:17 #80414

ja sam mislio na neku sifru kad je fon ugasen(npr imao sam N 73 i kad stisnem zvezdicu,zelenu slusalicu broj 3 u stisnem dugme za paljenje fon je resetovan.

Slavuj Problem je 99.9% 21.11.2008. 21:37 #80421

broj poruka: 2236
FLET KABL. Kosta, sa zamenom, od 25-50eura. Originalni postoji, ali samo kod uvoznika, ali zato ume da kosta i do 3 puta vise nego obicni. Mislim da je najpametnije da ga stavis u oglas, pa da nadjes nekog zainteresovanog servisera... jer ce ti sa obicnim opet riknuti za 2 meseca. Jednostavno se prekine, od savijanja, dosta slično IDE gajtanu.

Reci burazeru da kupi onu Brus Li Nokiu, to je novi hit. ШВАЛЕРАЦИЈА.

specijalno vozilo za otpusenje svih vrsta kanalizacija kao i cisterna za crpljenje fekalnih i otpadnih voda
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: Problem je 99.9% 21.11.2008. 21:48 #80423

Ne verujem da je flet.zezao ga je zvuk,pa mikrofon pa jos nekoliko stvari. Da je flet u pitanju on nebi radio uopste a ovako malo radi malo zeza ali non stop je pogubljen fon. Npr posalje mi buraz poruku( u trenutcima kad fon radi) a meni stigne poruka koja se SAMA OD SEBE otvori u MOM telefonu(ja nisam stisnuo dugme da je procitam) ne pise od koga je poruka(imam buraza u imeniku) i na kraju kad udjem u INBOX njegove poruke NEMA!!!! Ma gremlini!!! SIFRA ljudi ako neko zna!!!!

:: FLET KABL. Kosta, sa zamenom, od 25-50eura. Originalni postoji, ali samo kod uvoznika, ali zato ume da kosta i do 3 puta vise nego obicni. Mislim da je najpametnije da ga stavis u oglas, pa da nadjes nekog zainteresovanog servisera... jer ce ti sa obicnim opet riknuti za 2 meseca. Jednostavno se prekine, od savijanja, dosta slično IDE gajtanu
:: Reci burazeru da kupi onu Brus Li Nokiu, to je novi hit. ШВАЛЕРАЦИЈА
:: specijalno vozilo za otpusenje svih vrsta kanalizacija kao i cisterna za crpljenje fekalnih i otpadnih voda
Slavuj ... 21.11.2008. 22:24 #80427

Sva sreca pa si napisao sve sto treba odjednom :)

Meni je, u poslednjih 6 godina, na sva 4 Samsunga koja sam imao do sada crkao flet kabl. I svaki put je telefon bio potpuno upotrebljiv, samo sa potpunim ili delimicnim defektom prikaza slike na ekranu. Najcesce, kada bih hteo da fotografisem, slika bi bila prepolovljena, a donji ili gornji deo potpuno crn, sa povremenim `trzajevima`.

To sto si opisao u prethodnoj poruci lici na neki softveski bag ili neki virus.

Cuo sam nedavno od nekoliko ljudi da im je stigao SMS od nekoga ko je bukvalno umro mesec dana ranije, i isto tako kao sto si ti napisao, kada bi usli u inbox, poruka ne bi bila tamo. Tada mi se cinilo kao pravi slucaj za Moldera i Skali.

specijalno vozilo za otpusenje svih vrsta kanalizacija kao i cisterna za crpljenje fekalnih i otpadnih voda
stimpi Sifra 21.11.2008. 22:26 #80428

broj poruka: 15

*2767*3855# Full reset

Telefon treba da je upaljen, i baterija da je puna.

Kada ukucas sifru, sacekaj da se telefon restartuje (moze da potraje par minuta).

Javi sta si uradio.

doca80 Hm 21.11.2008. 22:48 #80432

@Slavuj-ja nisam strucnjak za telefone,pa mi oprosti ako gresim,ali zar virusi postoje za obicne telefone sa fabrickim softverom? Zar virus nije pravljen da utice na operativni sistem(symbian)??? Ma Jel ima neko Molderov broj???
@Stimpi-hvala za sifru,probacu sutra,jer mi je buraz zbrisao u grad,a fon je poneo sa sobom. Javim sta sam uradio...

pajsgudgud Tako vam i treba kad koristite Samsung 21.11.2008. 23:40 #80448

broj poruka: 3746
Gluplji telefon nisam video...:P

a sta ti ja znam...

doca80 pa dobro 22.11.2008. 00:03 #80459

Samsung jeste totalno glup telefon,slazem se,ali U serija je dno dna!!! Ja sam promenio nedavno N 73(malo malo pa virus,pa symbian zeza,pa mi sam od sebe fon napravio `corrupted file` od gomile slika kamerom...) i uzeo Samsung d880 duos sa dve sim kartice,i mogu reci da sam zadovoljan fonom!!! Ispravili su neke nedostatke tipicne za Samsung bas na ovom modelu. Skidam kapu.

:: Gluplji telefon nisam video...:
:: a sta ti ja znam..
Skoves Nikada 22.11.2008. 00:11 #80462

broj poruka: 237
Nikada samsung nece biti telefon jadini koji je valjao je bio t100 ako ga se ko sjeca. toliko od mene....7 godina iskustva u mobilnoj telefoniji i sad sretan sto sam izasao iz tog posla.

Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(

Slavuj Ja tek nisam strucnjak, vec samo pisem svoje iskustvo. 22.11.2008. 00:14 #80465

Koliko znam, `telefonski virusi` su zastupljeni samo u Symbian OS-ima, ali mislim da se softver bilo kog DUMB telefona moze poremetiti defektnim ili `zarazenim` fajlovima iz kompjutera, npr. fotografijama, video snimcima, muzikom itd. ili iz drugog telefona, nazivan on glupim ili pametnim... svejedno je glup, kada ga fajl od 2 kB po*ebe za sekund.

U suprotnom ne vidim smisao izbacivanja novih verzija softvera za bilo koji telefon, osim ako taj novi softver ne donosi neke mnogo bitne opcije, `posle 3000.` i tako to, ali i onda ostaje pitanje kolika gomila kakvih zakona postoji da bi se proizvodjac zastitio u slucaju pustanja nedovrsenog uredjaja(sa defektom, greskom itd.) u masovnu proizvodnju.

Pozdrav.

alexalex re 22.11.2008. 09:46 #80486

broj poruka: 43

ukucaj ti *2767*2878#,pa kad se restartuje onda *2767*3855# pa javi sta si uradio ,i nemoj da ides u off sa samsung valja ili ne valja to ti je sto ti je kucaj i javi.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs