Jel` prodavao neko polovni mobilni radnjama koje ih otkupljuju, da li je moguće dobiti neku normalnu kintu ili mi je isto kao da im ga poklonim.Ako ima neka koja ok plaća recite mi.
Bollje ga prodaj nekome koga znas, jer od radnji nema vajde. Za tel koji vredi 100e ponudice ti 30-40e, ja bih ga pre bacio nego im dao za te pare. Srbija je to...
Na uglu Balkanske i Narodnog Fronta(Kraljice Natalije sada), ima prodavnica mobilnih. Ja sam pre par godina malo cesce menjao te telefone, pa, koliku bi mi cenu ponudili u toj radnji, samo bih na nju dodao 20% i za toliko bih uvek prodao telefon, naravno ispravan potpuno i sa papirima i svim ostalim budalastinama iz kutije...
Mada mislim da nigde neces naci radnju u kojoj ce ti neko platiti `realnu` cenu.
specijalno vozilo za otpusenje svih vrsta kanalizacija kao i cisterna za crpljenje fekalnih i otpadnih voda
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.