Intersuje me dal se neko do sad sreo sa ovim telefonima. Ja sam za sada video dva modela.
U pitanju su kineski telefoni. Vrlo su jeftini za ono što nude(u oglasima se mogu naći za 90eur). Touch screen, golem displej(320x240), TV(radio signal), internet se podrazumeva, štampanje slika preko bluetooth-a!!! Jedan od modela ima tri slota za sim kartice!!! Softver deluje dosta ozbiljno bez nekih većih mana. Napominjem da nisam stigao da isprobam sve tako da mi je nešto verovatno i promaklo.
Intersuje me da li ih je neko otvarao? Kakav je kvalitet komponenti unutra? Znam da za tu cenu ne mogu da očekujem neki kvalitet, al oni nude opcije koje nemaju ni neki mnogo skuplji telefoni. a sta ti ja znam...
Ovih dana sam negde procitao i dobio neko obavestenje da su se pojavile kopije doticnih telefona(zamisli kopiraju CHINE-ze,josh uvek sam u soku....danima) i to bas po oglasima!!! Ovo ti je sajt uvoznika http://www.2simbg.com/
Neki stariji modeli su imali problema,radi samo jedna kartica(drugi broj je nedostupan...),dok ove novije nisam imao prilike nesto da koristim...Mada jedan model za kineza je bio odlican CECT, blokirao mi mozak za model,....
P.S:provereno znam da te modele anycool koji vidis po oglasima donose sa Kosova,pa obrati paznju
POZDRAV DOBRIM LJUDIMA DOBRE VOLJE MA GDE DA SU!!!!!
To sto ima taj telefon za te pare nema ni jedan model ni jednog proizvodjaca.E sad taj TV tuner sluzi samo da mozes da kazes da ga ima,touchscreen je vrlo neprecizan i tvrd,dostupnost mreze je 30-40 % u odnosu na normalan telefon,zvuk,kamera i rez.ekrana su veoma siromasni i t d.To su moji utisci posle pregleda par modela,mozda su se pojavili neki novi koji su to poboljsali.Kad uzmesh u obzir da nemajiu servis i garaanciju ,90 jura i nije tako malo pogotovo sto mozes lep tel. da pazarish u mts i telenor za te pare(naravno uz racun,garanciju i servis). A opet kazem, toliko opcija(kakvih-takvih) niko nije ponudio za te novce!!!
bas jedan takav kinez,cak i gledao preko njega `santos`tv stanicu,izvuces antenu kao kod tranzistora sad kvalitet izrade je diskutabilan,s`obzirom da kineze radi samo jedan servis u srbiji oni imaju monopol i cena za buzer je nekih 30e telefoni su jadni,softver im je uzasan i bagovit zaobilazite u daljem krugu,pa da vam daju i za 30e a to sto neko kaze radi,samo dokle ce da radi mesec il dva
ako je neko otvorio digitron zna kako ovi `telefoni` izgledaju a caka je da se kvare na to da kad stavis drugu karticu posle izvesnog vremena pocinju da se gase,dok bez kartice` rade`
probao jedan i touch screen i software su im dosta losi kao i kvalitet ekrana imaju oni veliki ekran ali los, ima neka antena ko za radio izvuces je i usred BG-a je signal bio dosta los slika se gubila mislim dobra je to fora ali kad je tako lose odradjeno, ostalo imaju kao i ostali telefoni i jos plus obicno neke smesne kamere 0,3 ili 1,3 megapixel koje su neupotrebljive.
verujem da za 90eura nemož biti dobar, al reko da čujem od nekog ko je koristio. To za nepreciznost touch screena sam i ja primetio Fala svima na odgovorima. a sta ti ja znam...
posto vidim da ovde samo pljuju da je smece da je kinez da je ovo da je ono....a niko ga u zivotu nije koristio....ja kao jedan od korisnika doticnog `kineza` mogu da kazem samo reci hvale...plastika na solidnom nivou,ne skripi,baterija 3,4 dana,ekran sasvim solidan,tv kod mene radi extra,hvatam 14 kanala,radio radi bez slusalica+2 kartice....i sve to za 90e...ja ponavljam da je to moje iskreno misljenje a sad ko voli nek izvoli...ps-skoro svi kinezi koriste baterije slusalice i punjace od nokije tako da ima pratece opreme...poz
Aha važi. Drugar je imao K88 koji je uzeo zbog 2 x SIM mogućnosti. Tastatura posle 2 meseca - raspad. Krcka i pucka svaki taster. Ona plastika kod kamere počela da se rotira ?!?!?!? Kao kad kupiš sat ručni za 300 din pa postolje ispod kazaljki krene da dance-uje.
A touch screen moraš da bodeš ko životinja posle nekog vremena. Onda je počelo kad pričaš sa nekim, zvoni ti druga linija, popiješ shut down. A servis je, nema servisa.
I ljudima i dalje nije jasno da to ne može. Jeftino a dobro, naročito kad hoćeš sve da naguraš a da bude dobro i jeftino. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: posto vidim da ovde samo pljuju da je smece da je kinez da je ovo da je ono....a niko ga u zivotu nije koristio....ja kao jedan od korisnika doticnog `kineza` mogu da kazem samo reci hvale...plastika na solidnom nivou,ne skripi,baterija 3,4 dana,ekran sasvim solidan,tv kod mene radi extra,hvatam 14 kanala,radio radi bez slusalica+2 kartice....i sve to za 90e...ja ponavljam da je to moje iskreno misljenje a sad ko voli nek izvoli...ps-skoro svi kinezi koriste baterije slusalice i punjace od nokije tako da ima pratece opreme...poz
Telefon iz naslova koristim negde oko 5 meseci. Mogu reci da je telefon veoma solidan, kvalitet izrade je dobar, plastika se ne uvija i ne krcka sve je na svom mestu. Uz telefon se dobijaju dve baterije, slusalice, USB kabal i eksterni punjac. Dok se jedna baterija koristi druga moze da se puni. Telefon ima touch screen, a sam ekran je veoma dobar (vrseno direktno poredjenje sa drugim telefonima). Za ovih 5 meseci telefon nije pokazao ama bas nikakve anomalije, dve kartice sasvim normalno rade.
Naravno da ne bude samo da ga hvalim telefon ima i nekoliko minusa: neke sitnice u meniju su mogle biti malo bolje organizovane, zvucnik je malo tisi, servis i garancija nisu obezbedjeni. Ali to je cena nekih drugih pogodnosti kao sto su: koriscenje 2 kartice u jednom telefonu i relativno mala cena aparata.
Po mom misljenju ovaj telefon sasvim dovoljno pruza spram ulozenih para.
P.S. Al je Kina al je Rusija drugi to nemoz` da napravi...
Napominjem nisam se igrao nešto puno sa njim, pa nisam ni stigao da primetim neki nedostatak. Jednom modelu koji sam čačkao je boja spala posle dva meseca(jel neko rekao samsung)? a sta ti ja znam...
:: Mene bi iskreno bio blam da nosim takvo smece. Bolje imati i Nokiu 3210 nego to govno od naprave koje ne zasluzuje da se nazove telefon. :: :: A o operativnom sistemu da ne pocinjem... :: Ako tebi to deluje dosta ozbiljno, nemam reci.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
E tačno, zaboravio sam problem sa farbom fore da pomenem. Ma užas. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Napominjem nisam se igrao nešto puno sa njim, pa nisam ni stigao da primetim neki nedostatak :: Jednom modelu koji sam čačkao je boja spala posle dva meseca(jel neko rekao samsung) :: a sta ti ja znam.. :: :: :: Mene bi iskreno bio blam da nosim takvo smece. Bolje imati i Nokiu 3210 nego to govno od naprave koje ne zasluzuje da se nazove telefon. :: :: :: :: A o operativnom sistemu da ne pocinjem... :: :: Ako tebi to deluje dosta ozbiljno, nemam reci.. :: :: _________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
napominjem kao sto je vec i receno da postoji i KOPIJE anycoola,one su bas raspad,a ko ne zna zajebe se i kupi je ,e one su raspad,i ja ga koristim nekih 5 meseci i ama bas nikakav problem nisam imao...pored anycoola postoji i veoma dobar proizvodjach tintele koji je dosta bolji ali slabo zastupljen kod nas
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.