Dakle poskidao sam gomilu igara za ovo cudo ali kada sa kompa prekopiram na fon bata ne pita kao i obicno dali hocu da instaliram/pregledam/pustim file nego samo spakuje u `others`. Kada hocu da ga pokrenem kaze `This is un unsupported type file`. Ali kada se sa fona nakacim na net i skinem pravo na fon bata instalira i sve radi normalno. Sta bi trebalo da radim da bi pokrenuo ove igre?
Probao sam sa JADmakerom ali on odradi .jad file od 500-600b i to je to. Prebacim ja na fon i jar i jad i ista svar. GThing jos uvek jurim jer svi traze pare ?
Probao sam sa JADmakerom ali on odradi .jad file od 500-600b i to je to. Prebacim ja na fon i jar i jad i ista svar. GThing jos uvek jurim jer svi traze pare ?
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.