Ima mi drug Nokiu N80 obicnu ne interenet,i do pre neki dan je radila,juce je pocela da zela,kad ga upalis ekran je beo i nista se ne desava,sv eradi iznutra i sve radi,cuje se zvuka ne da sluku ekran beo,ja posumnjao da je flet kabl,ja ga otvorio i imam sta da vidim,pukao flet kabl,nije skroz,nego na polovini malo vise,ja kupio novi flet kabl i zamenio ga,i kad ga upalim on idalje ima beo ekran!!!
Sta to moze da bude ,molim vas da mi pomognete ako znate!!!!
Da li si kupio stvarno originalni flet kabl, za 80-100 eura, u MOBIS-u, ALPHA COPY-ju ili od nekog treceg uvoznika ili si uzeo neki ``provereni original`` ?
Uvoznici delova za mobilne su oduvek bili ``drogirani``, na ovim prostorima, pa su i cene, analogno, oduvek bile ``naduvane``.
Da sam sada na tvom mestu, ja bih pogledao da nije i taj novi kabl napukao, jer su satro originalni po default-u dosta manje elasticni od pravih originalnih, i, ako nije napukao, da li je ostao prikljucen po p.s.-u.
Imao sam neki nesrecni Samsung E700 pre par godina, i, usled nekvaliteta promenio jedno 6 flet kablova u roku od 2 meseca, pa sam tako otprilike ``izucio materiju``.
to `kablo` kosta maximum 45 evra, ne znam tacno...a li zapamti kad ti jdnom rikne on je posao zavrsio... brzo ce ti riknjavati svaki sledeci put... Tako da namesti ga uvaljaj negde i uzmi neki normalan telefon iz jednog dela! :-D
da, da... probaj i software da menjas... prikopcaj ga na pc suite i opali ako ne... jbg!!!
PA ja lepo rece da sam kupio novi hermeticki zapakovan FLET KABLA,pazljivo i lepo sam ga zamenio i opet isto,beli ekran,kako da stignem do pc suita kad ne vidim ekran,telefon nije moj,a ja imam n95!!!
TElefon iznutra radi,slusas muziku,mozes i da slika,ciju se svi zvukovi sve samo mo je ekran beo i svetlo stalno svetli i donja tastatura,sta moze da bude sem tog flet kabla,koji je najpouzdaniji servis u beogradu!!!!
nema veze da li si kupio org.flet ili kineski od 2-3e da li si proverio da si ga dobro zakacio za plocu displeja a i za samu plocu da se nije zguzvao prilikom zatvaranja a mozda je nedobog crkao i displej,jer se i to desava inace taj n80 ima ubedljivo najlosije flet kabal od svih nokia p.s jel flet bio crni,mali,siroki
ortak mi radi u servisu i probao je 17 kablova (kineza) za U600...kod svakog nesto zeza..te displej te tasteri te linije po displeju...original kosta 50 eura u roamingu...pa sad ti razmisli sta je...pozz
Konstatovao sam da je otisla donja glavna maticna ploca,da li neko zna gde ima ona da se kupi i koliko kosta,i da li je ima neko mozda polovnu za prodaju?????????
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.