Je li ima kod nas jos da se uzme i gde Sony-Ericsonn W810i? Koji je telefon je najbolja kupovina za ~100e? Da ima sto bolju kameru (2-3.2Mpix, 3G mi nikako ne treba), da podrzava prosirenje popularnim mem.karticma sto vise (4GB), da ima bubuce (in-ear), BlueTooth i USB a da ne moram da instaliram drajvere (pozeljno) i da je ili Nokia ili SE???I ono najbitnije da se ne kvari (kvlitetan), tj. da sto duze funkcionise a ne da je osetljiv i na bajanje...da ne bugguje i ne tripuje oko mreze ili ne zeza soft...i tako to...
Imam k 750i i super sam zadovoljan več 3godine i isto toliko k 800i on hoće ponekad da zablokira. A k750 ima najbolji signal još mi drži 10 dana baterija super jasno se razume kad razgovaraš. nemenjam ga dogod radi. ima sve blutut,infra red radio ,slušalice kartice može da menjaš i da staviš veću.Ja ga svima preporučujem.
Brate za te pare bih uzeo Nokia XpressMusic 5320...za 100e a ne za 200e i ne treba mi 3G, to je ordinarana glupost koja kosta 50e
A N G E L
:: :: :: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1335/Sony-Ericsson/K810 :: :: Imam k 750i i super sam zadovoljan več 3godine i isto toliko k 800i on hoće ponekad da zablokira. A k750 ima najbolji signal još mi drži 10 dana baterija super jasno se razume kad razgovaraš. nemenjam ga dogod radi. ima sve blutut,infra red radio ,slušalice kartice može da menjaš i da staviš veću.Ja ga svima preporučujem.
Razmisli od Sony Ericsson W610i. Oko 130e, a Nokie za te pare ne bi ni gledao. W810 samo polovan za malo ispod 100e. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
pod 3g mislis na video poziv, onu prednju kameru, onda to stvarno jeste glupost i nije ti potrebna a ako mislis na umts, hsdpa onda nikako nije glupost nadam se da je ovo prvo a kao sto rece nenika, k750i, sveca ga moja koristi vec par godina i stvarno daje dobre slike, kartica je od 2GB ako su ti slike vazne sto ne uzmes foto aparat, ja bih rekao da sad ima i sa 10Mpix senzorom za cifru koju si ti naveo, a jos ima i opticki zoom (da, treba ti i player, jel) zasto ne pocnu da ugradjuju player-e u foto aparate ili obrnuto
ja, btw, koristim e51 bez kamere, koji sam jedva nasao da kupim kada sam ga uzimao
a sto se tice povezivanja sa pc-jem, obicno se aparati sa karticom pri konektovanju na usb uopste ne vide bez odgovarajuceg software-a, ali se zato memorijska kartica prijavljuje kao mass storage
I danas dan K750 i vrhunski telefon!Ima samo manu sto ga vremenom zeza joystick!Ostalo je extra.Ja bih ipak trazio K800 polovan,moze da se nadje za 100 eur.Nokia ne mere tu sta da trazi
Izbegavajte k 800i jel svremena na vreme blokira sam od sebe
A đojstik može i da ga izbacu pošto ga ja jako malo koristim jel može sve da radi skoro i bez đojstika a fala gospodu meni je đojstik kao nov i posle 3 godine
Ma i mislio sam na video 3G ali i ostalo mi ne treba, ja sam do sada koristio najobicnije, meni treba SMS i poziv i to je to...ali bih sada iskombinovao nesto kao Sport Billy da imam finu kamericu i muziku a moj Trasncend player da dam...super sto moze polovno, samo da kevi vratim njenu vremesnu Nokiu 3410...a za mobitele sam duduk...dakle, da mogu nesto OK da uslikam a da nije kao kroz mutno staklo, da mogu da nabacim 1GB muzike, da baterija drzi par dana...da ne crkava jer to ne vlim ne zbog novca nego mi je to princip...a gprs, mms i sta gi sve postoji me ne zanima...samo neka pristojna veza sa PCem, BT ili USB...video sam oglase pa cim nadjem vremena cu se baciti na traganje, moram ih pogledati i traziti nesto garancije jer meni od tel. moze svako prodati svasta...
teško ćeš naći neki telefon nov za 100jura da ima sve te karakteristike. Tu pogotovo mislim na tripovanje i bagovanje(ako nađeš neki simbijan). Do 100jura su ti budžetni modeli. Ima jedan meni veoooooma lep Nokia 5000 ali...jedina mana(po tebe) je što nema proširivu memoriju. Kamerica 1.3Mpix, BLtth, usb, 20Mb interne memorije, ekran 240x320. Izgleda isto kao Xpressmusic samo bez onih dugmića sa strane za puštanje zike. Što se tiče SE ogadio mi se zbog onog us*anog džojstika koji je na svim modelima riknjavao posle 6meseci.
Elem ja čekam da moj 6630 rikne i odma se bacam na jedan Nokia 5000. Posmatrao sam sebe i zaključio da mi kamera ne treba samim tim ni mem kartica. Klipove koje sam nakupio na 6630 gledaju moji dokoni ortaci, imam mp3 plejer tako da mi ni to ne treba...ma oću bre da mogu da zovem i šaljem pokoju poruku i zdravo. Mislim, dakle u opasnosti sam.
@sky joystick, tacno @nenika moze bez joy-a, takodje tacno i za postavljaca teme, aka machine, a sto ne bi koristio brzu vezu, ako je vec na raspolaganju, proveris mail, predragu nam pc berzu, tako neke sitnice, temperaturu, stanje na putevima, neke ekstra neophodne informacije, a nisi pored pc-ja i zaboravices dok dodjes ciku, na ovaj nacin mozes da ispadnes veoma informisan, mada te onda svi smaraju, evo ga coa on ce da nam pogleda na netu, vidis da se ne odvaja od google-a, ccc, salu na stranu, niko nije lud da svlaci preko fona nesto kad je 5 para 1 kB, valjda mada ima pacijenata, secate se tema, kako da se povezem na net preko mobajle
kao sto je vec receno, bolje uzimaj SE, mnogo vise nude za dati novac, od, recimo nokjie secam se kad se pojavio se, sveca je tad uzela k500, koji je u to vreme imao najbolji display, a kostao nesto normalno, i imao sve sto sad telefoni imaju, a sto su u to vreme imali oni sa price tag-om 500e i vise
Ja sam skoro kupio 6233 i svakome bih ga preporučio.
Baterija, uz gašenje preko noći i 15-20 minuta dnevnih razgovora i 10-15 sms-ova, ume da istraje do 8 dana, odnosno ~8x12 = ~4x24h.
Signal na 99% mesta uvek do kraja jak, nijedan problem sa softverom, brz skoro kao i oni stariji Nokia telefoni sa zelenim ekranima, zvuk u slušalici držim na 4/10, i mahinalno ga utišavam skoro svaki put, najglasnija zvonjava od ovih modela sa višekanalnim zvukom, mp3 i sl. prvi telefon sa stereo zvukom, 262k boja, 2MPix, podržava memorijske do 2GB, bar je moja tolika, BT, USB, bez bagova, tastatura 10/10 prema mom nekom ukusu, ništa ne škripi, ne cvili itd.
Polovan je oko 60-70 eura, nov je 150, već skoro godinu i po dana.
jako su slabe, kada koristis tel, posebno glavne karakteristike, znaci prenos podataka svih vrsta, tj. kada salje podatke, znaci razgovor, sms, a posebno kada se poveze na vise bandova, pa kada slikas (blic) ako ne koristis nista od ovoga onda baterija traje par dana, ali ti fon onda sluzi kao otezavajuca okolnost u dzepu, znas budu ti pantalone teze za oko 100 grama
Vlasnik sam vec par godina telefona SE W900. 2mpx autofocus nvidia akcelerator- klipovi 320x240 +30fps display 2.2 ili 2.4 inch 1gb ili 512Mb interne memorije. Prosiriva... Software...flash teme ... nikada nije zabagovao... Muzicki odeljak prica za sebe.... in ear sluske+ kontrola(display) i na kraju Made in Japan. Posluzio i posluzice.... Velicina - stvar ukusa...ali je zlo.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.