Bas sad gledam na Mobilnom Svetu taj 5800 neki ga hvale neki ga kude.. Znaci kamera nije bitna vec da moze neka navigacija na njega,da ima wifi,da mogu neki film da prebacim,muzika i da lepo izgleda.
Nokia 5800 ili Nokia N95 8GB, ako hoces Nokia telefone, Nokia 5800 ti ima najjaci zvucnik od svih trenutno telefona i mislim da ima GPS, sam odluci. Srecno sa kupovinom!
Ja sam kupio n79 pre 2 meseca i nije los, do sad mi se resetovao samo 4 puta, i to svaki put u music playeru,ali to je verovatno zato sto imam 8gb do vrha punih muzike. Lep telefon, nov model, dobra kamera, gps, wifi, stereo zvucnici, symbian. Inace, taj nokiin touch skrin i nije nesto ( kao i na svim drugim pokusajima iphona), mnogo je bolji appleov.
:: :: :: :: Ja sam kupio n79 pre 2 meseca i nije los, do sad mi se resetovao samo 4 puta, i to svaki put u music playeru,ali to je verovatno zato sto imam 8gb do vrha punih muzike. Lep telefon, nov model, dobra kamera, gps, wifi, stereo zvucnici, symbian. Inace, taj nokiin touch skrin i nije nesto ( kao i na svim drugim pokusajima iphona), mnogo je bolji appleov.
Pa zar iphone nije appleov..... :) Nokia N95 8G samo ti je ona malo vise od 350e (naravno ukoliko je kupujes u radnji a ne preko oglasa).
Razmisli o HTC telefonima, pogotovo tytn 2, fantazija cista, + windows mobile, nema bolje. Ostalo, definitivno nokia e71, proglasen za telefon godine 2008.
`Inace, taj nokiin touch skrin i nije nesto ( kao i na svim drugim pokusajima iphona), mnogo je bolji appleov. `
Priceless........................
Meni samo da je jedna Xperijica i ja presrecan covek. Moram da se oslobodim K810i, fabricki os me ubija u pojam, al je telefon skoro pa savrsen. ___________________________________________________________________ Succumb To The Superior
:: :: :: :: Ja sam kupio n79 pre 2 meseca i nije los, do sad mi se resetovao samo 4 puta, i to svaki put u music playeru,ali to je verovatno zato sto imam 8gb do vrha punih muzike. Lep telefon, nov model, dobra kamera, gps, wifi, stereo zvucnici, symbian. Inace, taj nokiin touch skrin i nije nesto ( kao i na svim drugim pokusajima iphona), mnogo je bolji appleov.
blackbery storm...znaci telefon je ubica kakav iphone evo imam ih oba u radnje i iphone je za njega kineska igracka....:))))))))) 6210 navigator,extra masina....5800 ima gps ali se softverski raspada.. n95 8gb nikako obicnu jer je ova 2x bolje odradjena.... e71 vrh,vrhova znaci nema zamerke na telefon...sve upakovano kako treba...5+.. sada ja nahvali nokiu ali tako je trenutno stanje..
Prema mojim nekim iskustvima i saznanjima, NokiJe 6 i E su najpouzadnije, ta kao Business ``klasa`` pa vidi da li ima neka koja podržava sve to što te zanima, nisam čuo da se iko ikada pokajao kupovinom bilo kog modela iz bilo koje od ove dve serije, ja koristim već 5i telefon serije 6, bez ijedne mane su. Uostalom, izaberi šta se tebi najviše sviđa, nema razloga da te ja sad kao nešto nagovaram.
tytn 2 exkstra odradjen tel. Ali slab CPU za taj win 6 dosta je spor, a displej je blagi uzas 240x320 pixeli se vide golim okom bez muke. 5800 GPS nalazi satelit u roku 10s ako je ukkljucen A-GPS ako je iskljucen za 30s-35s rezolucija 360x640 slika da otkines, da htc 65k boja ovaj 16m. Ali tu imas E71 na kojoj navigacija isto radi extra ali joj je displej dosta manji u odnosu na 5800 ali je od metala i po meni dosta bolje uradjen tel.. nepricam napamet nego iz iskustava sad nosim 5800 imao n95 (dosta dugo trazi GPS satelite da ti se smuci, isto vazi i za n96 i za n95 8gb) tytn ll on dostra brze `fata gps signal od n95,n96 ali sporije od e71 i 5800, e71 buraz nosi i extra tel
Pa jeste, mislio sam u smislu kao nijedan tac skrin na mobilnim telefonima nije ni priblizno dobar kao appleov na iphonu i ipodu. Igrao sam se sa e71 izrada je mnogo mnogo dobra, devojci je ispadao i sta sve nema ni jednu ogrebotinu.
:: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ja sam kupio n79 pre 2 meseca i nije los, do sad mi se resetovao samo 4 puta, i to svaki put u music playeru,ali to je verovatno zato sto imam 8gb do vrha punih muzike. Lep telefon, nov model, dobra kamera, gps, wifi, stereo zvucnici, symbian. Inace, taj nokiin touch skrin i nije nesto ( kao i na svim drugim pokusajima iphona), mnogo je bolji appleov. :: :: Pa zar iphone nije appleov..... :) Nokia N95 8G samo ti je ona malo vise od 350e (naravno ukoliko je kupujes u radnji a ne preko oglasa).
Uzeo sam sebi Nokia-u 5800 XM, i oduševljen sam šta je sve Nokia učučkala u telefon za te pare. Fantastičan uređaj, i konačno je kvalitet izrade sa krcp puc Nokia plastike prešao na viši nivo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647734. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.