Znam da ce kapacitet da pase ali me zanima kompatabilnost ali SAMO za one koju su probali na ovom modelu. SanDisk kartice rade bez bugovanja, probao sam jedan Sony (Japan) 2GB ali sa crvenom oznakom UltraSpeed kojeg prepozna ali brlja, kada uslikam dobijem strafte, sporo otvara slike i sl. Da li generalno postoji problem u usporavanju pri pristupu i koriscenju kartice ako je kartica veceg kapaciteta i da li je neko probao obicnu Sony MS DuoPro (crnu MagicGate) na ovom modelu??? Znam da je snimanje negde vrlo sporo ~150KB/s i da li je neko imao veci protok obzirom da je veza USB 2.0, makar ~1MB/s??? Hvala!!!
Kako bre brlja?Pa ja imam tu karticu HI Speed Sony Pro Duo.Radi besprekorno sa njom!Nesto to do software nije u redu..Zasto bi brljao sa karticom kao externom jedinicom koja sluzi samo za smestaj podataka?
I Want to believe - The truth is out there
:: Znam da ce kapacitet da pase ali me zanima kompatabilnost ali SAMO za one koju su probali na ovom modelu. SanDisk kartice rade bez bugovanja, probao sam jedan Sony (Japan) 2GB ali sa oznakom crvenom UltraSpeed kojeg prepozna ali brlja, kada uslikam dobijem strafte, sporo otvara slike i sl. Da li generalno postoji problem u usporavanju pri pristupu i koriscenju kartice ako je kartica veceg kapaciteta i da li je neko probao obicnu Sony MS DuoPro (crnu MagicGate) na ovom modelu??? Znam da je snimanje negde vrlo sporo ~150KB/s i d ali je neko imao veci protok obzirom da je veza USB 20., makar ~1MB/s??? Hvala!! :: :: :: A N G E L ::
Pa jos par likova sa W i K serijama se isto zalila na taj HighSpeed model, probao sam 2 razlicite i opet je isto. Imam novi software na telefonu a SanDisk i interna memorija 32MB rade kako treba uvek, dok ovaj Sony UltraSpeed prepozna, snima na nju ali kad uslikam i otvorim sliku vidim neke strafte na svakoj slici, otvara pola sata, muzika gubi sinhronizaciju...na to me je taj lik i upozorio da je moguce
A N G E L
:: Kako bre brlja?Pa ja imam tu karticu HI Speed Sony Pro Duo.Radi besprekorno sa njom!Nesto to do software nije u redu..Zasto bi brljao sa karticom kao externom jedinicom koja sluzi samo za smestaj podataka :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Znam da ce kapacitet da pase ali me zanima kompatabilnost ali SAMO za one koju su probali na ovom modelu. SanDisk kartice rade bez bugovanja, probao sam jedan Sony (Japan) 2GB ali sa oznakom crvenom UltraSpeed kojeg prepozna ali brlja, kada uslikam dobijem strafte, sporo otvara slike i sl. Da li generalno postoji problem u usporavanju pri pristupu i koriscenju kartice ako je kartica veceg kapaciteta i da li je neko probao obicnu Sony MS DuoPro (crnu MagicGate) na ovom modelu??? Znam da je snimanje negde vrlo sporo ~150KB/s i d ali je neko imao veci protok obzirom da je veza USB 20., makar ~1MB/s??? Hvala!! :: :: :: :: :: :: A N G E L :: ::
Re: Re: Re: SE W810i i Sony Memory Stick Duo Pro 4GB
14.05.2009. 19:53
status: user broj poruka: 18472
Ne znam sta bi ti mogao reci.Uzmi onda SanDisk..Svakako ce da ti radi sa 4GB jer tel podrzava.Nema tu kocenja kroz rad sem kad dize sistem tj kad je ugasen pa ga upalis,tek tad malo uspori sto je normalno dok ne iscita sve podatke sa kartice.
I Want to believe - The truth is out there
:: Pa jos par likova sa W i K serijama se isto zalila na taj HighSpeed model, probao sam 2 razlicite i opet je isto. Imam novi software na telefonu a SanDisk i interna memorija 32MB rade kako treba uvek, dok ovaj Sony UltraSpeed prepozna, snima na nju ali kad uslikam i otvorim sliku vidim neke strafte na svakoj slici, otvara pola sata, muzika gubi sinhronizaciju...na to me je taj lik i upozorio da je moguc :: :: :: A N G E L :: :: :: :: Kako bre brlja?Pa ja imam tu karticu HI Speed Sony Pro Duo.Radi besprekorno sa njom!Nesto to do software nije u redu..Zasto bi brljao sa karticom kao externom jedinicom koja sluzi samo za smestaj podataka :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Znam da ce kapacitet da pase ali me zanima kompatabilnost ali SAMO za one koju su probali na ovom modelu. SanDisk kartice rade bez bugovanja, probao sam jedan Sony (Japan) 2GB ali sa oznakom crvenom UltraSpeed kojeg prepozna ali brlja, kada uslikam dobijem strafte, sporo otvara slike i sl. Da li generalno postoji problem u usporavanju pri pristupu i koriscenju kartice ako je kartica veceg kapaciteta i da li je neko probao obicnu Sony MS DuoPro (crnu MagicGate) na ovom modelu??? Znam da je snimanje negde vrlo sporo ~150KB/s i d ali je neko imao veci protok obzirom da je veza USB 20., makar ~1MB/s??? Hvala!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: ::
uredjaj mora biti atestiran na ultra speed, slicno rw diskovima i drive-ovima a ne verujem da taj fon izricito podrzava ultra speed karte, one su vise za aparate, pogotovu one koji podrzavaju RAW, i ako ti pravi probleme, i ne samo tebi, to ni trebalo da ti je dovoljan odgovor ova skajeva je samo high speed, za koju je fon ocigledno i atestiran, jel, cim radi kako treba znam ja sta ce tebi ultra speed, za sto brzi prenos pc-fon i obratno, ali ipak mislim da se ta veca brzina najvise iskoriscava interno u uredjaju, kada se recimo slika neka fotka u nekoj 10Mpix rezoluciji i jos u raw
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647734. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.