Imam Nokiju N80!Hteo sam da uradim update softwer-a.....kao i sto sam radio nekada,znaci stavio sam telefon na USB lepo sve tamo pratio do update softwera i on mi je skinu novu verziju softwera i poceo da radi update i doslo je do pola i odjednom mi se telefon diskonektovao sa PC i naravno update mi se ugasio!I sada nemogu da upali telefon,sta bih mogao da uradim?Molim za pomoc!unapred hvala
je da ga odneseš u servis i da ga oni flešuju na novo,ti sa usb više ne možeš ništa da mu pomoneš.Oni ce to uraditi na svoj način i naplatiti tvoju lošu sreću prilikom flešovanja!
Samo sto ces puci sve sa memorije fone. Meni se jednom ugasio fon pri updateovanju, ali mi je samo rekao kao fon se ugasio molim vas upalite ga, upalio sam ga i bilo je sve ok...
ma meni nista nije govorio....mislim jeste kao izvadi USB,pa bateriju i sacekaj 5 sec. i ponovo vrati baterijuga pa stavi na USB i on ce kao nastaviti.....ja sam sve to uradio ali nece....jbg.
kad update-ujes fon,bilo uspesno ili ne,gubis sve podatke sa telefona,zato se i radi backup pre flesa,ako nije bekapovao pre,nije mu servis kriv za gubitke podataka.
:: :: Samo sto ces puci sve sa memorije fone :: Meni se jednom ugasio fon pri updateovanju, ali mi je samo rekao kao fon se ugasio molim vas upalite ga, upalio sam ga i bilo je sve ok.. ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647734. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.