nerazumem samo sto si ga uopste dirao,samo s*anje si napravio.... znaj i ako ga nadjes da ce posteno da te ogule... jedino ako ima kineska kopija pa da prodjes malo bolje
rad je od coveka napravio majmuna
:: :: Na zalost pri otvaranju ipod-a, pokidao sam flat kabl, :: jel ima to negde da se kupi tj. promeni ???
Nikad nisam imao posla sa Appleom samo zato što ulazio u njihovu radnju ili još gore servis, dočekaju te sa šmirglama da te ogule. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: nerazumem samo sto si ga uopste dirao,samo s*anje si napravio... :: znaj i ako ga nadjes da ce posteno da te ogule.. :: jedino ako ima kineska kopija pa da prodjes malo bolj :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: Na zalost pri otvaranju ipod-a, pokidao sam flat kabl, :: :: jel ima to negde da se kupi tj. promeni ???
Nasiljem protiv argumenata... support normality MOJ DNK je bolji od tvog!!!
:: :: Nikad nisam imao posla sa Appleom samo zato što ulazio u njihovu radnju ili još gore servis, dočekaju te sa šmirglama da te ogule :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: nerazumem samo sto si ga uopste dirao,samo s*anje si napravio... :: :: znaj i ako ga nadjes da ce posteno da te ogule.. :: :: jedino ako ima kineska kopija pa da prodjes malo bolj :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: :: :: :: Na zalost pri otvaranju ipod-a, pokidao sam flat kabl, :: :: :: jel ima to negde da se kupi tj. promeni ???
od kako je izasao iphone koriste TURPIJE da te bolje zgule.....hehehe smirgla se pokazala neefiksna...
rad je od coveka napravio majmuna
:: :: Nikad nisam imao posla sa Appleom samo zato što ulazio u njihovu radnju ili još gore servis, dočekaju te sa šmirglama da te ogule :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: nerazumem samo sto si ga uopste dirao,samo s*anje si napravio... :: :: znaj i ako ga nadjes da ce posteno da te ogule.. :: :: jedino ako ima kineska kopija pa da prodjes malo bolj :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: :: :: :: Na zalost pri otvaranju ipod-a, pokidao sam flat kabl, :: :: :: jel ima to negde da se kupi tj. promeni ???
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647734. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.