Bio kod prijatelja i u nedostatku USB flash-a iskoristim telefon kao flash kako bi prebacio neke programčiće jer mu je laptop pun nekih spayware-a i svakakvih malicioznih gluposti. E tu popasem autoran i zaboravim na to, nakačim telefon kod mene i krene NOD da crveni a na telefonu mi svim folderima doda .exe a orginalne postavi kao skrivene, što se tiče rada telefona nema nikakvih problema jedino imam strah kad ga priključim na komp jer ga onda vidi kao flash drive. Imali neko rešenje za ovaj problemčić i koji software bi bio dobar za to? Unapred hvala i pozdrav svim forumašima
Картицу у неки екстерни читач pa скенирај!!Мени такве проблеме успешно решава KIS.Као и што је већ речено можеш да форматираш картицу али онда губиш све податке са ње!!!
problem je sledeći: internu karticu u telefonu ne mogu da formatiram, tu je sve što je potrebno za rad telefona, jedino M2 koja je dodatna tako da mislim da ipak treba skenirati telefon nekim softwerom
u obican fon,tj. aparat koji ne poseduje operativni sistem(simbian,windows,linux) nemoze uci virus...taj k800 se zaglupio..dovoljno je jedan flash i sve ce raditi o.k....a ubuduce malo manje prebacivanja fajlova,pozz
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647734. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.