Situacija je sledeca:Treba mi software koji moze da prati preko satelita dolazne pozive ka nekom broju,znaci samo identifikuje broj koji koji dolazi ka tom nekom broju!Hitno mi je potreban taj software koji su koristile vojska,policija itd.Napomena:software je legalan u nasoj zemlji! Mozete slati odgovore na 064 045 81 93 ili mail ! Molim za pomoc!
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Ja sam nasao ovo, ali radi suprotno, ti posaljes poruku na broj na kome je instaliran software i on ti kaze gde se taj telefon nalazi: http://www.5starshare.com/GSM_Location-soft41430.html Probaj da se igras sa googlom malo...
Proveri mail. Ne znam da li je to to, ali mozda pomogne. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: Situacija je sledeca:Treba mi software koji moze da prati preko satelita dolazne pozive ka nekom broju,znaci samo identifikuje broj koji koji dolazi ka tom nekom broju!Hitno mi je potreban taj software koji su koristile vojska,policija itd.Napomena:software je legalan u nasoj zemlji :: Mozete slati odgovore na 064 045 81 93 ili mail :: Molim za pomoc :: :: :: :: Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Ali meni treba software koji indentifikuje broj koji poziva!Primer:Neko zove nekog,ja imam broj od tog lika koji je pozvan,treba mi software koji ce indentifikovati sa kog broja je pozvan taj lik preko satelita!Znam SIGURNO da postoji takav software zato ako neko zna neka javi! Hvala!
ima iskljucivo provajder pozivaoca. Ako želi, može da ga prosledi provajderu pozivanog a ovaj pozvanom. Software koji bi Tebi prosledio te informacije, mora da ih dobije od provajdera. E to se šalje samo određenim službama. Sitna boranija ostaje bez tog podatka.
@nomemory U pravu si 100% ali taj signal koji prima provajder se moze uhvatiti satelitom i to je u nasoj zemlji jos uvek legalno!E ja trazim software koji to radi (ne pitam za cenu) jer mi je hitno!
P.S. moze se to uraditi na drugi nacin ali taj drugi nacin je ilegalan tj. hakovanje a to mi se bas ne radi !
:: @nomemor :: U pravu si 100% ali taj signal koji prima provajder se moze uhvatiti satelitom i to je u nasoj zemlji jos uvek legalno!E ja trazim software koji to radi (ne pitam za cenu) jer mi je hitno :: :: P.S. moze se to uraditi na drugi nacin ali taj drugi nacin je ilegalan tj. hakovanje a to mi se bas ne radi :: :: :: :: Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour :: :: imam ja cena je 30000 dolara ako te interesuje pm i mislim da je nelegalno i u nasoj zemlji nisam ga koristio doduse
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647734. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.