Dzaba reklo bi se.. Postpaid 400 za 066 Pozivi + video pozivi ka 064 i 065 brojevima i ka ostalim mrežama u domaćem saobraćaju 100 minuta Broj SMS poruka ka 066 brojevima 100 Broj SMS poruka ka 064 i 065 brojevima i ka ostalim mrežama u domaćem saobraćaju 100 Broj MMS poruka u domaćem saobraćaju 100 Prenos podataka u domaćem saobraćaju 100 MB
Da sam ja ovde nesto dobio bi upozorenje pred izbacivanje O telekomu nemam reci hvale jer su za mene oni gamad. To govorim kao sestogodisnji korisnik njihovih usluga. support normality MOJ DNK je bolji od tvog!!!
Posto spadam u mladju generaciju uglavnom sam vise okrenut ka SMS porukama tako da me je pre par god (recimo pre 2god) jedna poruka stajala 1.08din ka ovdasnjim mrezama, ka inostranstvu nesto vise od 5din i svaka osma poruka mi je bila besplatna,poziv unutar mreze oko 7din,van mreze oko 9 u Tipi tarifi,dok stanje sada izgleda ovako jedna sms je oko 1.28din ka domacim mrezama,ka inostranstvu mislim da je oko 10din,poziv unutar mreze oko 10din isto a van mreze 13din sto trenutno predstavlja totalni ripoff u zemlji sa reallno prilicno jakom konkurencijom mobilne telefonije,tako da smatram da cela ova farsa sa porezom na UPOTREBU mobilnog telefona i riskantno velike cene usluga telekoma srbije apsolutno ne opravdavaju sadasnju cenovnu situaciju u okviru ovakvog ekonomskog statusa drzave
Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know kassad says:znam sta je sta, ali ne znam sta da radim sa tim...
Ja placam pretplatu oko 12€ a imam besplatno ukljuceno samo : 100 SMS, 60min prema maticnoj mobilnoj mrezi, 30min prema fiksnoj mrezi i 10min prema ostalim mobilnim mrezama... O cijenama da i ne pricam...
Pa vi sad vidite sta je i kako je kada nema konkurencije...
Ovo je u svakom slucaju vise nego povoljno,ja koristim pri-paid a brat kontrolu troskova i ovo je daleko najpovoljnije.Ko koristi internet na mobilnom ima da se dobro oznoji dok ne potrosi 100MB,pretpostavljam da se racun za razgovor prenosi.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Da sam ja ovde nesto dobio bi upozorenje pred izbacivanje O telekomu nemam reci hvale jer su za mene oni gamad
potpuno si u pravu... a ja govorim kao veteran Mob usluga [ Nokia 515 na NMT sistemu 90`ih ]..
A evo da se izjasnim o Lelekomu...nepunih 8 godina sam u post_u i tu i tamo menjam profile, preko njih aparate itd...Redovno toku godine neshto zaseru i to BIG TIME.Pa kad mogu drugi da reklamiraju evo nekih chinjenica.
Od pochetka ove godine primio sam 5 rachuna koji su mi duplirani..znachi umesto 690d meni osnovica bude 1250...i po dobrom obichaju uvek naznachim da mi dostave i listing poziva uz rachun.I imam shta da vidim...sve te mesece oni meni one `besplatne minute` pakuju i obrachunavaju po punoj ceni...Odem da reklamiram. jednom. dvaput. triput i to sve pismeno nakon chega sam izvukao shefa smene i lichno njega suochio sa problemom.
Citiram: ` pa znaaate, pravna sluzzba je to regisTROVALA pa ce vam to refundirati ILI skinuti sa sledeceg rachuna...bla bla bla` Naravno nikad mi se nisu javili nit skinuli nishta sa rachuna nit svojih debelih guzica u foteljama...Od tada sam upoznao veoma pametnu i pravdoljubivu suzzbenicu kod njih koja mi reche `Ne placaj vishe rachune-imash to pravo jer ce me staviti na listu `oshtetjenih` korisnika...Ispostavilo se da neki priucheni mladi gelipter od direktora nekog sektora je resetovao centralni server BEZ back_up_a i sad svi na shalterima umiru od zzalbi-tuzbi gnevnog naroda...
Nisam izolovan sluchaj - ima nas na hiljade...0a samo da mi istekne uGOvor i tutanj kod bugara ako treba same ne opet Lelekom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
Imam karticu 066 sa oko 8000 dinara kredita na njoj, bilo je 10000, ima li neki nacin da se prebaci na 064 taj kredit? Znam da je bilo onih fora da se kredit prebacuje, sad, sa kojih brojeva na koje, postpaid ili prepaid, ne znam, pa da pitam vas...
Jbt,al` vas tamo deru!!! Ovo je tuzno,kakva pljacka!!! Mada i ja sam godinama Lelekomov korisnik,i u zadnje vreme nisam zadovoljan,cesti problemi sa (velikim) racunima koje NISAM napravio,ma sto cuda...Razmisljam o promeni provajdera i za net i za mob...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Da mi je i da su kod nas takve cijene.. :: :: Meni je ovo super a vi se zalite, ccc :: :: Ja placam pretplatu oko 12€ a imam besplatno ukljuceno samo : 100 SMS, 60min prema maticnoj mobilnoj mrezi, 30min prema fiksnoj mrezi i 10min prema ostalim mobilnim mrezama... :: O cijenama da i ne pricam.. :: :: Pa vi sad vidite sta je i kako je kada nema konkurencije.. :: :: HINT: Republika Srpska ==> M-Te :: :: :: Pozdra :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Imam karticu 066 sa oko 8000 dinara kredita na njoj, bilo je 10000, ima li neki nacin da se prebaci na 064 taj kredit?
mislim da ne..vrlo su kategorichni i alergichni kad im spomenesh profile i transfer..pa ja sam kumio da me prebace sa jednog na drugi profil nakin uovorne obaveze koji se isto naplacuje i jedva uspeh posle par duuugih razgovora.
Razmisljam o promeni provajdera i za net i za mob... Pa za mob se slazzem ali kad pogledash osim Telenora , chisto sumnjam da ces sa VIPom biti zadovoljan jer je to samo ekstenzija [chitaj inferiornija] ) 064 mrezze... Iste prijemnike-tornjeve drndaju pa se deshava da tamo gde CHAK i 064 ima signal VIP kolabira...za internet nemam smelosti da mrvim jer me IPTV+home 1024 paket perfektno sluzzi od prvog dana [a to je vec 11 meseci].Tu im skidam kapu, mmu im monopolistichku zakartam.
To sa velikim računima se vraća u normalu, odnosno nisu namerno slali takve račune... Imali su problema sa biling sistemom, prešavši na novi, koji se nije pokazao u praksi, pa se vraćaju nazad na stari.
Pozdrav.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Jbt,al` vas tamo deru!!! Ovo je tuzno,kakva pljacka!!! Mada i ja sam godinama Lelekomov korisnik,i u zadnje vreme nisam zadovoljan,cesti problemi sa (velikim) racunima koje NISAM napravio,ma sto cuda...Razmisljam o promeni provajdera i za net i za mob.. :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! ::
...To sa velikim računima se vraća u normalu, odnosno nisu namerno slali takve račune pa im treba pola godine za to da shvate, jel tako ? Banda...
Imali su problema sa biling sistemom, prešavši na novi, koji se nije pokazao u praksi, pa se vraćaju nazad na stari. Evo rasplakah se...ma svake godine mi dodje da pustim krik&suzu koliko su nekompetentni, nadobudni i uvek nedodirljivi...Nek oni ljudima vrate novac kako znaju i umeju pa nek se onda vrate na tarabu sa koje su sishli sve zajedno sa novim&starim sistemom u paketu [pod mishku]
za takve farse na [ uvek tako mrsko spomenutom] zapadu bi morali da idu od vrata do vrata i dele aparate i novac samo da im narod oprosti..Ali neeee oni su sekta koja mora da dominira.Uh zamalo se iznervirah
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647734. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.