Da li zna neko onaj kod za nokiu sto kada se ukuca izadje lifetime cak i kada izbrises vreme ragovora (milsim na onaj dugi niz brojeva) gledao sam malo po netu ali nisam uspeo da nadjem ako moze neka mi napise taj broj ili pak link ostavi? hvala
jbg to je takodje izvodljivo za home varijantu, ali ja sam u servisu vec 5 godina pa je drugacija oprema za taj postupak
mada, nisam siguran za bb5 platformu da mozes bas tako da odradis svaki telefon, za neke trazi i da se plati logovima.... itd.... odosmo u off... samo sam hteo reci da vise ni taj kod nije siguran toliko
MA KUPISO SAM NEKI K770I I NIJE LOS ALI SAM NAVIKAO NA NOKIU I HTEO SAM NEKU POLOVNU OCUVANU DA KUPIM TJ SAMO E51 I REKOH DA PREKO TOG KODA UTVRDIM KOLIKO JE RADILA ALI OCIGLEDNO JE DA NI TO VISE NIJE SIGURNO..MORACU DA SACEKAM MALO I KUPIM NOVU DOK SKUPIM KESA:( HVALA SVIMA NA OGOVORU
Misliš da bi se neko maltretirao, išao negde i flešovao telefon samo da bi tebi mogao da ga proda za 10e više...jer `nije mnogo korišćen`. Mene mnogo više brine u kakvom je mehaničkom stanju, da li greban, da li je padao, prikjučak za slušalice i punjač itd mnogo više neko koliko je sati razgovarano.
:: MA KUPISO SAM NEKI K770I I NIJE LOS ALI SAM NAVIKAO NA NOKIU I HTEO SAM NEKU POLOVNU OCUVANU DA KUPIM TJ SAMO E51 I REKOH DA PREKO TOG KODA UTVRDIM KOLIKO JE RADILA ALI OCIGLEDNO JE DA NI TO VISE NIJE SIGURNO..MORACU DA SACEKAM MALO I KUPIM NOVU DOK SKUPIM KESA: :: HVALA SVIMA NA OGOVOR :: :: ::
upravo to, ako fizicki dobro izgleda i cvrsto i sve radi, nema veze koliko ima sati uopste
:: :: Misliš da bi se neko maltretirao, išao negde i flešovao telefon samo da bi tebi mogao da ga proda za 10e više...jer `nije mnogo korišćen`. Mene mnogo više brine u kakvom je mehaničkom stanju, da li greban, da li je padao, prikjučak za slušalice i punjač itd mnogo više neko koliko je sati razgovarano :: :: :: MA KUPISO SAM NEKI K770I I NIJE LOS ALI SAM NAVIKAO NA NOKIU I HTEO SAM NEKU POLOVNU OCUVANU DA KUPIM TJ SAMO E51 I REKOH DA PREKO TOG KODA UTVRDIM KOLIKO JE RADILA ALI OCIGLEDNO JE DA NI TO VISE NIJE SIGURNO..MORACU DA SACEKAM MALO I KUPIM NOVU DOK SKUPIM KESA: :: :: HVALA SVIMA NA OGOVOR :: :: :: :: :: ::
veruj bax-e rade to,stavljaju folije vracaju lifetimer,i nove baterije i prodaju ao nove... koliko ja znam na bb5 ako se vraca life timer imei bude00000000000.. ili gresim,do pre par meseci nije moglo uopste da se uradi
`rad je od coveka napravio majmuna`
:: :: Misliš da bi se neko maltretirao, išao negde i flešovao telefon samo da bi tebi mogao da ga proda za 10e više...jer `nije mnogo korišćen`. Mene mnogo više brine u kakvom je mehaničkom stanju, da li greban, da li je padao, prikjučak za slušalice i punjač itd mnogo više neko koliko je sati razgovarano :: :: :: MA KUPISO SAM NEKI K770I I NIJE LOS ALI SAM NAVIKAO NA NOKIU I HTEO SAM NEKU POLOVNU OCUVANU DA KUPIM TJ SAMO E51 I REKOH DA PREKO TOG KODA UTVRDIM KOLIKO JE RADILA ALI OCIGLEDNO JE DA NI TO VISE NIJE SIGURNO..MORACU DA SACEKAM MALO I KUPIM NOVU DOK SKUPIM KESA: :: :: HVALA SVIMA NA OGOVOR :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647734. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.