Ovako posto mi je lik rekao da 5530 ce kostati oko 27k dinara, a za 5k vise imam 5800, e sad posto ja necu da dam tolike pare za telefon, odlucio sam se na sledecu kombinaciju 1. Da li valja ovaj telefon icemu, ionako treba da izdrzi 2 godine, nabacio bih ga u Vip-u za paket od 9k dinara. Cuo sam da se ovaj telefon prodaje u 1 milion primeraka mesecno.
2. E sad potreban mi je neki stampac multifunkcijski (stampac, skener, kopir, fax nije bitan) crno beli, znaci neki firmiran stampac koji moze duze vremena da sluzi.
Samsung ne uzimam ni pod razno kada videh ovo sto si pokazao :), jel ovo neka trenutna ponuda ili je stalna, posto ipak planiram malo da sacekam pa da uzmem telefon za Novu godinu :) ?
Laser, uzecu ovu 5800 ima kod mene blizu ali sacekacu jos malo. Stampac e to Laser crno beli sa onim gore sto sam naveo ? Do 200 evra, ne treba mi nesto tipa Wi fi na njemu ili Lan, znaci normalno preko USB :).
Pozdrav!
:: :: 1. Iz prve ruke mogu da ti potvrdim da Samsung pravi očajne i ne-precizne Touch ekrane sa kojima bi se svakodnevno nervirao. AVOID :: :: 2. Koliko para gile ? Laser/InkJet :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647734. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.