Hteo sam da uzmem E55 preko postpaid-a medjutim bilo je pre sada nema. E sada izbor je pao na dva telefona 5800/E52, E55 mi je bio neka sredina izmedju ova dva telefona. E sad pitanje za korisnike 5800 ili svakog touch telefona da li vam se umori ruka od onog silnog pipanja prsticima :). I u velikoj sam dilemi da li je 5800 bolja od e52.
Ja sam cackao drugov 5800 i nije los kvalitetno uradjen lepo se cuje muzika i svidja mi se sto ima sa strane dugme da se ugasi displey dok je u dzepu dok na neki telefonima sa tacskrinom to nema. Moj glas ide 5800. Pogledaj ovaj telefon imam ga i nemam reci ekstra je http://mobilnisvet.com/mobilni/1797/Nokia/E66
Idu dve plavuse ulicom. Jednu udare kola druga se zvala Slavica!!!!!
pa vi bi i fon da klokujete qq...meni je bitan izgled i da mi vrsi poso a e66 je pravi fon za mene a posto bi ti da oc onda da zovnemo sad intel ili amd da naprave nesto za tebe tipa i39 @ 35.6ghz a? sala
Idu dve plavuse ulicom. Jednu udare kola druga se zvala Slavica!!!!!
:: E66 je los telefon za ove samo pogledaj proc kod E52 i kod E66 i sve ce ti biti jasno, telefone uzimam preko postpaid-a :: :: Pozdrav :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647734. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.