Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
E52
STRANA 1 OD 1
gile23 E52 29.10.2009. 09:12 T21379

status: user
broj poruka: 9121
Uzeo sam ovu Nokiu i imam sve pohvale za nju, ekran nije uopste mail, uz njega dolazi hrpa aplikacija, telefon je veoma brz, kamera je srednjeg kvaliteta ali nije losa, a sto se tice dizajna, odlican je.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar ... 29.10.2009. 09:55 #153149

broj poruka: 3992
pa cemu si se drugom nadao od E klase...znaci najjaci su
ekran je 24-bitni,sam vrh....telefon je brz,kvalitetnog kuciste..a sto se tice kamere u toj seriji nikad neces naci kvalitetnu kamericu tipa carl zeiss..jer nokia sama odstupa od toga jer je to pre svega biznis klasa

`U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gman pa jasno 29.10.2009. 12:47 #153199

broj poruka: 1111
ja imam i e50 i e51
ovaj prvi bez kamere, koji sam jedva nasao, bio mi trip tada da imam nadrkan fon, a da nema kameru, mada i dalje ne koristim kamere na telefonima, mozda sam sve ukupno slikao 20 puta
a ima sada i e55, mada je malo siri, ili mnogo, kako kome, ali u svakom slucaju je negde na pola puta izmedju e50,51,52 i e61, 71

ulsi

skar Re: pa jasno 29.10.2009. 13:12 #153207

broj poruka: 3992
ne svidja mi se tastatura na e55...ta kombinovana

`U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU`

:: ja imam i e50 i e5
:: ovaj prvi bez kamere, koji sam jedva nasao, bio mi trip tada da imam nadrkan fon, a da nema kameru, mada i dalje ne koristim kamere na telefonima, mozda sam sve ukupno slikao 20 put
:: a ima sada i e55, mada je malo siri, ili mnogo, kako kome, ali u svakom slucaju je negde na pola puta izmedju e50,51,52 i e61, 7
::
:: ulsi
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647734.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs