Stavio sam ja sad FreeFSWP, mora da radi proces u pozadini i nije baš savršen, ne pokriva baš uvek i sve, recimo u meniju ostane onaj bar odozgo gde piše u kom si delu menija.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Hm, da. čudno što symbian ne može full screen wall a S40 nokie mogu. Ne može da se stavi da pozadina dugmića i onog bara gore sa satom i operaterom bude transparentna. Ko ne misli da menja wallpaper svako malo može da nađe neku temu, isecka wall i nalepi delove gde treba al to je opet cimanje.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Na tim starijim symbianima ne moze wallpaper preko celog ekrana jer delovi gde su context komande i vrh ekrana gde je status su deo teme.
Jedino da uzmes neku Nokiu sa symbianom 9.3, ili da napravis svoju temu, sto inace nije tesko, proguglaj malo... :) __________________ Scourge of PCBerza
cackao sam dosta...stavio sam i ovaj program sto raic kaze,on mi postavi isto kao i nokia,znaci ne odradi nista... skinucu karbide UI i sastaviti svoju temu i to je to
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.