Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
PROBLEMI SA n70
STRANA 1 OD 2  
racingboy PROBLEMI SA n70 19.04.2010. 20:13 T26175

status: user
broj poruka: 157

Posaljem drugaru preko blututa pesmu sa laptopa na n70,primi je sve normalno,stize kao poruka medjutim kada treba da sacuva u memoriji telefona izbaci sledece `MUSIC PLAYER:Not enough memory to preform operation.delete some data first`...ima neko ideju!?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gang1978 Re: PROBLEMI SA n70 19.04.2010. 20:19 #206266

broj poruka: 1661
Neka menja telefon.Telefon je zesci krs.Ja sam ga imao i totalno me je razocarao.Neka proba da je smesti na MMC karticu ako je ima pa neka onda proba.

TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO

::
:: Posaljem drugaru preko blututa pesmu sa laptopa na n70,primi je sve normalno,stize kao poruka medjutim kada treba da sacuva u memoriji telefona izbaci sledece `MUSIC PLAYER:Not enough memory to preform operation.delete some data first`...ima neko ideju!?
racingboy re 19.04.2010. 20:23 #206269

Pa probali smo i to nece nista...
gile23 ... 19.04.2010. 20:25 #206270

broj poruka: 9121
Zasto, kada snima tu pesmu na memorijsku, moras da imas duplo vise memorije na telefonu, nego sto zauzima ta pesma, pesme od oko 10 mb ne moze da snima.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar Re: ... 19.04.2010. 20:39 #206278

broj poruka: 3992
nema to veze sa memorijom,probaj da updatejus swf telefona,cak i da ti je prazna memorija on ce ti to prikazivati jer se zapuco:D

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

:: Zasto, kada snima tu pesmu na memorijsku, moras da imas duplo vise memorije na telefonu, nego sto zauzima ta pesma, pesme od oko 10 mb ne moze da snima
:: Pozdrav!
raic re 19.04.2010. 20:50 #206284

broj poruka: 9006
Samo mu u message options stavi da snima mms poruke na karticu umesto na memoriju od telefona, ima je užasno malo

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

gile23 ... 19.04.2010. 20:51 #206286

@skar imao sam telefon godinu i po dana :), tako da znam sta pricam, i slican problem je imao jedan moj drug. Znaci memorija telefona oko 20mb, prebacis pesmu od 11mb na telefon, kada snimas na memorijsku karticu treba da upise tu pesmu verovatno ponovo na telefon, pa da je prebaci na memorijsku karticu.

Pokusaj da za poruke koristis memorijsku karticu umesto memorije telefona. Ovo se desava sa fabrickim software-om, ne update-ovanim. Inace N70 je vrh telefon za pare, po meni ima najveci zum od svih telefona koje sam video, drug ga ima danas i super je telefon za pare koje je dao pre koju godinu.

Pozdrav!
skar nemas ti pojma 19.04.2010. 20:54 #206288

uostalom kad stigne fajl,zar te ne pita gde da sacuvas????
izaberes MMC
ja sam kontao da uvek se desava kad prebacis neki fajl,a to se resava novim SWF
i taj gilence n70 je jako sporo djubre plasticno od telefona:D

gile23 Re: nemas ti pojma 19.04.2010. 20:55 #206289

Jel tebi stvarno sve treba da se nacrta :). Izaberes MMC, ali ti treba duplo vise memorije, znaci ako je pesma 5mb, moras da imas slobodno 5mb jos na memoriji telefona da bi snimio na mmc. Mozda je spor telefon u odnosu na danasnje, ali je tada bio vrh telefon realno :).

Pozdrav!

:: uostalom kad stigne fajl,zar te ne pita gde da sacuvas???
:: izaberes MM
:: ja sam kontao da uvek se desava kad prebacis neki fajl,a to se resava novim SW
:: i taj gilence n70 je jako sporo djubre plasticno od telefona:
:: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
raic re 19.04.2010. 20:57 #206292

broj poruka: 9006
Imam ga i ja, ćale ga koristi malo da promeni al kanda će da se vrati na 6630, bolje mu leži. Telefon stvarno nije bog zna šta, kome nije crkao zvučnik, crko mu je ekran.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

racingboy re 19.04.2010. 20:59 #206293

Ljudi :) nece...probao sam i to...opet ista situacija!
gile23 Re: re 19.04.2010. 21:01 #206294

Koliko zauzima pesma ? Meni je na telefonu crkao ekran kada je pao deo kauca na njega tezak izmedju 30-50 kg, zvucnik 2 god. radi drugaru. Inace telefon mi je crkao na neki veoma cudan nacin i vise ne moze da se popravi :), ali mojom krivicom :).

Pozdrav!

:: Ljudi :) nece...probao sam i to...opet ista situacija!
racingboy re 19.04.2010. 21:02 #206296

oko 8 mb...7.85
gang1978 Re: ... 19.04.2010. 21:02 #206297

Pa sve je to u redu al kad se prica o fotoaparatu,ali posto je rec o telefonu.Spor u otvaranju aplikacija(pogotovo sa MMC karticama 512 MB+),tezak ko tuc,klizac za aktiviranje kamere jako lose odradjen(posle prvog ozbiljnijeg pada mozes da se pozdravis sa klizacem)....itd .Imao sam ga pa zato i pricam sve ovo.
Ok..ne mora da znaci da je svaki ponaosob takav ali koga god znam a da ima taj telefon zali se na njega.
Jedino sto mi se svidelo kod njega je Yes,No,i poruke

:: @skar imao sam telefon godinu i po dana :), tako da znam sta pricam, i slican problem je imao jedan moj drug. Znaci memorija telefona oko 20mb, prebacis pesmu od 11mb na telefon, kada snimas na memorijsku karticu treba da upise tu pesmu verovatno ponovo na telefon, pa da je prebaci na memorijsku karticu.
:: Pokusaj da za poruke koristis memorijsku karticu umesto memorije telefona. Ovo se desava sa fabrickim software-om, ne update-ovanim. Inace N70 je vrh telefon za pare, po meni ima najveci zum od svih telefona koje sam video, drug ga ima danas i super je telefon za pare koje je dao pre koju godinu
gile23 Re: re 19.04.2010. 21:06 #206299

Koliko ti je memorije slobodno na telefonu ?

Pozdrav!

:: oko 8 mb...7.85
racingboy re 19.04.2010. 21:07 #206300

formatirao sam karticu ima 122mb
a telefon nemam pojma koliko li vec ima...

gile23 Re: re 19.04.2010. 21:09 #206301

Udjes u meni, opcije i tu nesto tipa podaci o memoriji, memorija telefona i reci koliko imas prazno, tesko ces tu pesmu snimiti preko bluetooth-a, prebaci mu direkt na telefon preko kabla.

Pozdrav!

:: formatirao sam karticu ima 122m
:: a telefon nemam pojma koliko li vec ima..
racingboy re 19.04.2010. 21:11 #206302

pa odatle sam ti i rekao :) ma ko ga sisa...ne gori kuca,nek ih pusta tamo iz poruka :)...hvala na svemu!
gang1978 Re: re 19.04.2010. 21:12 #206303

Prebaci sve sto imas sa memorije telefona(muziku,slike,i sl) na MMC karticu(da joj neki naziv da ti bude lakse u daljem radu),i stavi da primas sve na nju.Probaj tako ,ako ne onda uradi update Software-a.

pozzz javi sta si uradio..

:: formatirao sam karticu ima 122m
:: a telefon nemam pojma koliko li vec ima..
skar Re: Re: re 19.04.2010. 21:28 #206309

slusam gileta i krstim se:D
pa ako mu stane na poruku pesma,kakve veze ima sa memorijom fona,znaci da ima dovoljno memorije uostalom ko cuva pesme na fonu kad ima MMC????treba je samo kopirati na memorijsku kartu,al kad to nece onda flesh pas da vidis..jbg gile slika govori vise od 1000 reci

:: Prebaci sve sto imas sa memorije telefona(muziku,slike,i sl) na MMC karticu(da joj neki naziv da ti bude lakse u daljem radu),i stavi da primas sve na nju.Probaj tako ,ako ne onda uradi update Software-a
:: pozzz javi sta si uradio.
:: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: :: formatirao sam karticu ima 122m
:: :: a telefon nemam pojma koliko li vec ima..
:: ::
racingboy re 19.04.2010. 21:30 #206310

pa odatle sam ti i rekao :) ma ko ga sisa...ne gori kuca,nek ih pusta tamo iz poruka :)...hvala na svemu!
gile23 Re: Re: Re: re 19.04.2010. 21:33 #206316

Ovo se meni desava i jos dvojici ljudi koji imaju N70 i koriste ga duze vreme. Imas pesmu od 11mb u porukama, poruke se snimaju na memoriji telefona, memorija telefona je 20mb. Hoces da sacuvas pesmu na memorijsku karticu, e tu nastaje frka, znaci kao da ponovo upisuje na memoriju telefona tu pesmu, pa je tek onda prebacuje na memorijsku karticu, pa mu zato kaze da nema dovoljno memorije, ovo se desava samo na fabrickom software-u. Nadam se da ti je sada jasno, ovo se ne desava samo meni nego jos dvojici ljudi !

Pozdrav!

:: slusam gileta i krstim se:
:: pa ako mu stane na poruku pesma,kakve veze ima sa memorijom fona,znaci da ima dovoljno memorije,treba je samo kopirati na memorijsku kartu,al kad to nece onda flesh pas da vidis..jbg gile slika govori vise od 1000 rec
:: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: Prebaci sve sto imas sa memorije telefona(muziku,slike,i sl) na MMC karticu(da joj neki naziv da ti bude lakse u daljem radu),i stavi da primas sve na nju.Probaj tako ,ako ne onda uradi update Software-a
:: :: pozzz javi sta si uradio.
:: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: :: :: formatirao sam karticu ima 122m
:: :: :: a telefon nemam pojma koliko li vec ima..
:: :: ::
skar daj sliku gile:D 19.04.2010. 21:44 #206329

sliku...bre....hehhee
nemoj se lozis za dz....malko se zezam..ali ostajem pri tom da je n70 djubre belosvetsko,6630 radi mnogo bolje od nje

gile23 ... 19.04.2010. 22:14 #206346

@skar nisam uopste izvalio da se zezas xd. Inace n70 je izdrzljiv telefon, ispadao mi je 100 puta nista mu nije bilo.

Pozdrav!
skar Re: ... 19.04.2010. 22:39 #206359

ma opusteno bre....
vidim ja da si se zapalio da mi pojasnjavas,pa reko malo da dolijem ulje na vatru...

:: @skar nisam uopste izvalio da se zezas xd. Inace n70 je izdrzljiv telefon, ispadao mi je 100 puta nista mu nije bilo
rogonja Re: 19.04.2010. 22:50 #206365

broj poruka: 9
odlican telefon za svoje vreme, jedina mana su dimenzije...
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs