Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
aj pomozite malo.............
STRANA 1 OD 1
lazar007 aj pomozite malo............. 20.04.2010. 20:32 T26208

status: user
broj poruka: 319
e ovako imam sonyEricsson xperiu x1, operativni sistem windows mobile 6.1, e sada me interesuje , da li je moguce ubacit neki plejer za gledanje filmova , ali da se moze ubacit i prevod za te filmove .
ako ko zna odakle da skinem filmove za taj tel i prevode nakea ostavi link, ako je to moguce naravno.
pozzzzzzzzzzzzz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: aj pomozite malo............. 20.04.2010. 20:35 #206654

broj poruka: 3053
na rapidserbia.com imas i filmove i plejere i objasnjenja,ma sve

ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA

:: e ovako imam sonyEricsson xperiu x1, operativni sistem windows mobile 6.1, e sada me interesuje , da li je moguce ubacit neki plejer za gledanje filmova , ali da se moze ubacit i prevod za te filmove
:: ako ko zna odakle da skinem filmove za taj tel i prevode nakea ostavi link, ako je to moguce naravno
:: pozzzzzzzzzzzz
::
lazar007 hvala za odgovor... 20.04.2010. 21:14 #206670

ali ako moze jos neko da mi okaci link odakle da skidam filmove i prevode za njih, i neki program za te filmove ali da u njega moze da se ubaci i prevod....
aj ljudi pomagajte jos maloooooooo

Dragg re 20.04.2010. 22:15 #206695

broj poruka: 2270
Već ti je rečeno, a možeš i na
http://forum.ppcwarez.org/viewforum.php?f=378&sid=20852f0a621f622a2e1380c56ac2f181

IMaš tamo sekcije za softver i filmove i sve ostalo. Ja lično koristim Core Player, ali nisam video da on može subtitlove. Naravno, filmove možeš i sam da napraviš, od običnih, samo ih sabiješ na manju rezoluciju a možeš da probaš da ih pustiš i u punoj rezoluciji. Ostaje pitanje zašto bi gledao filmove na ekranu od 3`, mislim zgodan je za neke zezelice ali ceo film...?

lazar007 hvala na pomoci 20.04.2010. 22:44 #206712

sto se tice gledanja filmova treba mi zato sto putujem po 12 sata autobusom, pa cisto da mi brze prodje vreme.
hvala za sajtove nasao sam i filmove i prevode,
jos mi samo treba neko da mi preporuci neki pleyer u kome mogu da ustam te filmove ali sa prevodima.
ako ko zna neka javi
pozzzzzzz, ihvala vam jos jednom na pomoci

Dragg re 21.04.2010. 00:01 #206731

broj poruka: 2270
Našao sam info o nekom pluginu za TCPMP player, to je stara free verzija core playera. Pogledaj ovde:
http://www.mobilitysite.com/boards/x30-x3-x3i-forums/229217-video-player-support-subtitles.html

Malo si me zainteresovao sa tim kako će ići filmovi pa sam upravo pustio Stealing Beaty DVDrip (MPEG4, 640x352, 1100Kbps, 25FPS) na mom CPU od 266MHz sa Core Playerom i sve je glatko. Preskoči poneki frejm ali se to vidi samo u statistici, tokom gledanja se ne oseti.

Mortificat Evo 21.04.2010. 00:03 #206733

broj poruka: 3519
imaš TCPMP player, skini ga sa wareza. pozz.

Be the change you want to see in the world.

lazar007 hvala zaodgovore, aliii 21.04.2010. 10:24 #206785

ovaj TCPMP mi nesto ne radi, ako imate neki drugi program preko koga mogu da pustam filmove a ujedno da mogu da ubacim i prevod javite.

ja trazim ceo dan ali bezuspesno,

IceCream re 21.04.2010. 11:25 #206792

broj poruka: 791
ja sam se pre par godina (2003) bavio tom tematikom ,znaci mozda ima boljih programa sada ,ponajvise mislim na plejere koji mozda vec preuzimaju titlove tada ih nije bilo
posao sam zavrsio sa tadasnjim Betaplayerom koji mislim da je sada u stvari TCPMP
koji mi je pustao divixe kompresovane na rezoluciju displeja sa nalepljenim titlovima
a samu kompresiju sam vrlo lako zavrsavao sa PocketDivXEncoder-om i mogu reci (sto je danas vec smesno) da je to sasvim bilo korektno na 2.2 inch-nom displeju sa 220x176 pixela
-kompresijom sam resavao titlove -lepljenjem i velicinu file-a jer tada imati karticu od giga je bilo misaona imenica jedan film u divix formatu sa 220x176 je bio reda velicine 150 MB ,koliko pamtim .......
eto probao sam ponovo sa matorom Motorolom Mpx 200 koja jos uvek radi na WM3 i sve funkcionise cak sam skinuo novi Pocket i on mi na sedmici odradjuje posao .....
ako treba pomoc tu sam ima jos po koja sitnica da se doda......

lazar007 sve to ok 21.04.2010. 16:07 #206853

ali meni treba neki pleyer koji ce mocu da pusta video u rezoluci 800x480, auz to da mogu nekako da ubacim i prevod.
evo bas se mucim trazeci ali nikako da dodjem do resenja, gledao sam na dosta foruma ali sve se vrti prica u krug , a niko ne daje nista konkretno, \

dajte ljudi neki pleyer nije valjda da ne znate ni jedan .

IceCream re 21.04.2010. 20:38 #206960

odakle ti ideja da player nece moci pustiti vecu rezoluciju to nema veze sa software-om
-nalepi titlove cime god hoces ,ja sam ti dao software(pocketdivix encoder) koji ti je jednostavan moze da odradi i tu tvoju rezolucijua uz to i brzo radi i on to sve slupa u divix i posle toga tebra pustaj cime god hoces ako ti neodgovara gore opisano

lazar007 hvala IceCream, 22.04.2010. 01:46 #207056

ali kako da nalepim titlove jel treba neki program ili sta, ako mozes molim te malo mi to pojasni.
jer ja to stvarno nikada nisam radio pa mi je sad sve to malo komplikovano.
ja pustim film u core pleyeru na telefonu , ali titl ne znam kako ubaciti , aj pomozi mi jos to i da zavrsim posao
hvala ti jos jednom

Daum ... 22.04.2010. 02:53 #207063

broj poruka: 12810
Stvarno mi nisu jasni ljudi koji mogu da gledaju ceo film na ekrancicu od 3 incha... Povrh svega, baterija ce da ti se posisa samo tako, verovatno nece izdrzati ni sat vremena...

IceCream re 22.04.2010. 05:49 #207072

pa Daume rece Laza oce da gleda u autobusu da bi skratio vreme na putovanju , i gledati film na 3 incha sa 20-30 cm je sasvim prihvatljivo ,to mu u neku ruku dodje kao gledati TV od 32 incha sa 2-3 metra (ako me matematika dobro sluzi) pa jos mozda ima i negde prikljucak na 12V ...............
ma lazare bolje da nadjes neku vusupla za saputnika mislim da bi to bilo najpametnije !!!!!!!

i da skratim vidi dali ti ovo odgovara
http://letitbit.net/download/36271.366cd7f437e431897f568732d/zarla.avi.html
lazar007 re: hvala ti IceCream 22.04.2010. 22:45 #207311

ali nasao sam neki pleyer instalirao ga na telefon tako da ne moram uopste da konvertujem video jedino sto moram je da nalepim prevod na video i to je sve , tako da je ovo sad ispalo extra .

A ZA SAPUTNICU CU PROBAT DA NADJEM NEKU , A OVO NEKA BUDE REZERVNA VARIANTA :)

HVALA JOS JEDNOM
IceCream re 22.04.2010. 23:31 #207347

ti bas covece ne razumes o cemu ja pisem ili ja to pogresno radim
NIJE STVAR u KONVERTOVANJU NEGO U NALEPLJIVANJU TITLOVA
kad vec nema plejer koji prepoznaje i titlove (recimo da je tako to neznam)onda uzmes Loctite i nalepis titlove sa sve nasim kukicama kvakicama itd...
usput mora da dodje do( neznam kako se to strucno kaze) grebovanja / konvertovanja jer fakticki ti titlove graviras u video ako sam dobro objasnio (bac mu **em) i sad posto imas manji displej pozeljno je da titlovi budu malo veci zbog citljivosti i zato koristis recimo taj posrani Pocket koji je po meni fantazija za takve stvari zasto zato sto se cak ni neinstalira nalepi ti titlove ,skrati,cropuje,podesi nivo svetlosti zvuka(po potrebi probas !@!!) itd ...i na kraju to traje neki 8-10 minuta za ceo film( na mojoj masin (DFI turbo -Dizeli)
i molim te odgovori dali ti onaj file koji sam postavio radi posao POSTO ga je odradio malo pre spominjani program

IceCream re 22.04.2010. 23:45 #207356

prevrnuh se naglavacke objasnjavajuci !

lazar007 hahhahah 23.04.2010. 02:27 #207389

ok , ja sam se pogresno izrazio , to sam sve i uradio samo ne preko toga tvoga programa nego preko PocketDivXEncodera , koji savrseno zavrsava posao, to sam hteo da ti kazeem samo sam se pogresno izrazio.

znaci mozes sa njim da zavrsis posao u fulu .

pozzzzzzzzz

IceCream re 23.04.2010. 07:34 #207395

ajde molim te ako nadjes svrsishodno procitaj jos jednom moj prvi post u ovoj temi *@*^***

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs