Naishao sam na oglas, pise prodajem E71 original, kupljena u Vip-u, nova, neotpakovana.... Pozovem ja i kaze mi lik da su mu ostala jos 2 telefona, imaju garanciju 2godine, full oprema, racun, ali rade samo na vip mrezi. Pitam ga zasto je tako mala cena, kaze zato sto dekodacija kosta 45e tako da skoro dodje na isto (kao cena novog telefona koji radi na svim mrezama). E sad, ja znam da dekodacija kosta oko 500-1000din. Koliko to moze da kosta i da li se dekodacijom gubi garancija?
Keva moja je htela da kupi neki telefon pri sklapanju ugovora u VIP-u
13.05.2010. 22:52
status: user broj poruka: 12810
i rečeno joj je da dekodiranjem gubi garanciju. Mada opet, kako će oni i da znaju uopšte da je telefon dekodiran? Da guraju 063/064 karticu i proveravaju? __________________ Scourge of PCBerza
mani se tog lika,prvo ce da ti trazi da mu uplatis pare na racun,a kad uplatis on tebi posalje telefon...jel da???naravno,kako da ne,nema ni para ni fona... iz zajecara,ili dole negde?? cena dekodiranja varira moj kolega od 500din do 50e @Daum ovi iz vipa su toliko profesionalni da ne znaju karticu da stave u tel a ne nesto strucnije:D
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Naishao sam na oglas, pise prodajem E71 original, kupljena u Vip-u, nova, neotpakovana.... Pozovem ja i kaze mi lik da su mu ostala jos 2 telefona, imaju garanciju 2godine, full oprema, racun, ali rade samo na vip mrezi. Pitam ga zasto je tako mala cena, kaze zato sto dekodacija kosta 45e tako da skoro dodje na isto (kao cena novog telefona koji radi na svim mrezama). E sad, ja znam da dekodacija kosta oko 500-1000din. Koliko to moze da kosta i da li se dekodacijom gubi garancija?
Kada sam pitao ako dekodiram da li gubim garanciju oni su rekli da..
U mtsu su mi to rekli.
Sto je i za ocekivati, sigurno nece da kaze da sme to.
Sto se tice tog oglasa, on ima tonu nekih telefona, a jednom sam i zakacio da je na tim oglasima neko napisao da je on prevarant. Sad sta je to pojma nemam. To je onaj broj nesto kao 5434353, tako nesto, izlupao sam. Ako vec kupujes, idi uzivo. Ili ako ti salje, nemoj unapred ni na jedan racun da uplacujes.
Edit: varira cena dekodiranja, zavisi kako se izvodi, najjeftinije je oni sto se kuca network code, ali znam da za e71 to nema, probao sam i nema da se ukuca kod, mora na onaj box, ili kako to zovu.
ma ja sam nesto prebacio, kucao na brzinu, dekodiranje nije dekodacija, moja greska... Tel je: 065/5435383
Cudno mi je sto ih prodaje po tako maloj ceni, jos ih je imao 7-8... Odakle mu toliki telefoni... Ja razumem da nema garanciju, al on kaze da ima cak i racun... On je iz Negotina. Isho bih ja da znam da je to sigurno, nego ko zna sta taj radi, prevarant je tezak, zovem ga 3 - puta kaze mi pozovi za 15-20min i na kraju ga dobijem ne zna 2 reci da mi kaze, kaze full oprema, ima garanciju 2 god i racun, to je to... Ja ga pitao odakle mu telefoni, sto ih tako jeftino prodaje on kao da je pao sa marsa... ITD Da sam blize gore otisho bih da pogledam, a ovako... ako neko planira da kupuje nek pozove lika pa nek proveri... Cini mi se da je pomenio nekog prijatelja, kako mu on nabavlja preko vip-a ili radi u vip-u tako nesto... Takodje prodaje i E72. Jebem li ga...
:: odnesi nokia 2700 da ti dekodiraju: :: ili e72...sta god.. :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: proslog petka sam dekodirao nokiju 2630 za 400 din u jednom servisu u centr :: ::
:D ma cisto da vidim,ako mu neko dekodira za 400din imam ja par komada,pa da posaljem...:D pozz
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: kakav si ti ker kolega.... ahahhah :: :: 2700 kosta 80e a dekodiranje 75e muahah :: :: :: :: odnesi nokia 2700 da ti dekodiraju: :: :: ili e72...sta god.. :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: proslog petka sam dekodirao nokiju 2630 za 400 din u jednom servisu u centr :: :: ::
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
...recimo da sam ja sredio kolegi Nokia 5530 na ovaj nacin...
Pozz...
:: to da je moguce,servisi ne bi postojali.. :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=6jY5a_7L3T :: :: :: :: Pozz.. :: :: :: :: __________________________ :: :: :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: :: :: AMD Phenom II 955 B :: :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: :: AMD 4870 512MB To :: :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: :: 2x 320GB SATA II RAID :: :: 1x 750GB SATA I :: :: SB Live 5.1 Digita :: :: Corsair 750T :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.