izvalice svedjani da se ovaj model posebno dobro prodaje u srbiji i nista im nece biti jasno... ps. iskljucio sam zvuk, kad me zovu trese mi se Kita! ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
pss. a i slogan je epic: Kita: twist, tilt, turn, smash - gesture gaming is here! ROFL! pa onda kaze: KITA: Play gesture gaming by moving your body. It`s fun - and keeps you fit. AHAHAHAHAHAHAHAHA! ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
The Kita™ is designed to give you the very best in entertainment Drag, drop, enjoy... Your Kita™ keeps getting better and better ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Ma bre furao sam ja Kito papuče kad su bile In(otprilike kad i Shock žvake hehehe). Još ad ih staviš u crossfire sa Chichao Bulb japankama...eeeeee Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Sta ti imas protiv Kito papuca,ja ih imam godinu dana placene 200 din ...overklokovane i overzemljovane u full-u. :: :: Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V :: Asus P5Q- :: 2x2GB Mushkin Black Line@1066MHZ 996599ES,Artic Cooling RC Turbo Modul :: 1x250GB Seagate , 1x500GB W :: Sapphire 5770 Vapor X 860/1200MH :: Xigmatek Utgar :: Corsair CMPSU-650T :: Logitech G11 + A4Tech X :: Asus MB19S :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: Xoro 5.1 :: :: :: :: Kito papuče i full si... :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.