Ja sam do sada imao nokiu n73 i moj sledeci telefon bice satio idou.Drugar ga ima par meseci i malo sam cackao telefon i mogu ti reci da je odlican. Kamera je perfektna,displej odlican,mozda jedina mana malo slabija baterija ali nista strasno.
Ne znam gde uzimas telefon, ali za te pare mozes da uzmes iPhone 3GS, HTC HD2 ili HTC Desire, biraj sta ti najvise godi :). Ako je legala sve, neki max ti je Aino, eventualno Vivaz :), ne znam trenutno cene, ali ovo koliko se secam.
sta ti je bitno kod telefona... osim da na njemu pricas i saljes poruke?! touch? qwertyl, fotoaparat, hd snimanje, veliki ekran, dugotrajnost bakterije .-D operativni sistem, internet wi fi , gps navigacija, 3G , cuda muda sta ? .)
satio samo ako oce bateriju da mu traje po dana!!!! imas fin izbor od vivaz-a,n79,n85,n86 ili pak x6 pa do tog satio ...sve zavisi sta os`
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Za tu lovu bez razmisljanja sony ericsson satio idou :: :: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2023/Sony-Ericsson/Satio%20(Idou :: :: Ja sam do sada imao nokiu n73 i moj sledeci telefon bice satio idou.Drugar ga ima par meseci i malo sam cackao telefon i mogu ti reci da je odlican :: Kamera je perfektna,displej odlican,mozda jedina mana malo slabija baterija ali nista strasno :: :: ::
Re: Zaista je krajnje vreme da sa laznog Sony-ja spojenog sa...
18.06.2010. 01:27
status: user broj poruka: 976
Koliko je to sranje od telefona, touch ekran mu je katastrofa, moras ciglom da udaras da mi odregovao, toliko bagovit da nemam reci... Neki moji predlozi, sad mozda ne moze sve na belo :) a mozda nesto ne moze skroz novo novcijato, ali ima mnogo dobrih ponuda na malim oglasima na mob. svetu: SE Satio, SE Vivaz, HTC Desire, Nokia X6...ostalo ne gledaj ___________________________________ https://www.hd-space.org http://hd-torrents.org/index.php
:: odavno mrtvim Eriksonom predjes na neki normalan telefon. Na primer, Nokia 5800 XpressMusic :: :: ::
Kamera mi je bitna ali nije presudna. Desire i Vivaz su mi nekako najprivlacniji ali ih nisam nikad drzao u rukama, kakva su vasa iskustva sa njima. Cene gledam na mobilnisvet.com ali su mi tamo dosta paprene. U NS-u u nekim (sad da ne reklamiram) prodavnicama su cene do 60-70 evra nize...
Edit: Ne znam koja je tacna cena Desire-a, ako govorimo o blackmarket-u :) znam da se u legali krece oko 420e....
Ne rece ti zasta ti treba mob najvise? Ako si u fazonu da imas komp u dzepu i volis da cackas telefon non stop i da se zaludjujes, a ekranchina ti je bitna, htc hd2 onda. Keva je. Zvucnik mu jedino nije sjajan, al meni to nije ni bitno, vrsi posao.
HD2 je malo glomazan za moj ukus, bitno mi je da ima dobar interface i solidan broj aplikacija.....ako mu je kamera dobra jos bolje :)
:: :: Ne rece ti zasta ti treba mob najvise? Ako si u fazonu da imas komp u dzepu i volis da cackas telefon non stop i da se zaludjujes, a ekranchina ti je bitna, htc hd2 onda. Keva je. Zvucnik mu jedino nije sjajan, al meni to nije ni bitno, vrsi posao.
Nedavno mi naleteo povoljno HTC Tattoo pa reko aj da uzmem da omirišem malo taj android da baš ne uzimam desire ili nešto slično u slučaju da mi se ne dopadne, drugo je kad čačkaš kod nekoga telefon i kad ga imaš duže. Hardverski telefon nije nešto ali je platforma jako simpatična i može biti samo još bolja. Desire je hardverski odličan i ispravljene su stvari koje su smetale ljudima kod ovih ranijih androida pa nema šta da ti ne valja. Na interfejs se isto brzo navikneš, jako dobro osmišljeno i kvalitetnih aplikacija ima kolko oćeš iako je sistem relativno mlad.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Nedavno mi naleteo povoljno HTC Tattoo pa reko aj da uzmem da omirišem malo taj android da baš ne uzimam desire ili nešto slično u slučaju da mi se ne dopadne, drugo je kad čačkaš kod nekoga telefon i kad ga imaš duže. Hardverski telefon nije nešto ali je platforma jako simpatična i može biti samo još bolja. Desire je hardverski odličan i ispravljene su stvari koje su smetale ljudima kod ovih ranijih androida pa nema šta da ti ne valja. Na interfejs se isto brzo navikneš, jako dobro osmišljeno i kvalitetnih aplikacija ima kolko oćeš iako je sistem relativno mlad :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.