eh uzeo sam Tatoo za male pare,ne bitno.. svidja mi se kako arbajtuje,jedino me zanima kako da nastelujem da radi BT da postavim melodiju za zvono neku moju mp3
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
Melodiju za zvono možeš da staviš iz plejera, use as ringtone. Ton za poruku i alarm mislim da ne može tvoja melodija. Ono za alarm čak i ima logike, za to se stavlja što odvratniji zvuk a la oni plastični budilnici s pijace.
Za BT mislim da će moći tek kad izbace novi firmware za mesečak dana
Hehe, to sam i ja pomislio - skar zapeo da tetovira bulju pa traži inspiraciju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
da namestis melodiju skini sa android marketa ringo lite program,a za BT moras skinuti Bluetooth file transfer program,i ne mere niko da ti salje nikakav fajl,neko taj ko ti salje mora da se upari sa tvojim mobilnim,pa ti sam skines sa njegovog,u fazonu file sharinga kao na pc.
heheh necu da se tetoviram,to ostaje za ceo zivot... ovako samo mozda spicim pirsing u obrvu,da izgledam zajebanije...:D ionako sam ruzan ko lopov... jbt kako to da ne moze BT..fuck..sluske se mogu povezati a za mesec dana on sigurno nece bit kod mene...ja cu da ga izgustiram pa prelazim na nesto mnogo jace,tatoo je odskocna daska:) mislim da ako nekom bude trebo Tatoo za ok cenu moze da mi se javi,ovaj star koji dan..na sve mreze(znam da postoje oglasi)
:: Melodiju za zvono možeš da staviš iz plejera, use as ringtone. Ton za poruku i alarm mislim da ne može tvoja melodija. Ono za alarm čak i ima logike, za to se stavlja što odvratniji zvuk a la oni plastični budilnici s pijace :: :: Za BT mislim da će moći tek kad izbace novi firmware za mesečak dan :: :: Hehe, to sam i ja pomislio - skar zapeo da tetovira bulju pa traži inspiraciju :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Ti mu kazes ! Da sam ovo pre video odma bi ti rekao googlaj :) jer bi ti ovo prvi trebao da znas :).
Pozdrav!
:: na cemu si??? :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: Koji bi tatoo bio, Coolermaster :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: :: :: :: ::
a ne,ne ja sam ovih dana tek prvi put stvarno uvatio neki android u ruku... tako da sam pioneer,mada sam vec dosta toga skontao... ipak je simbian moja prva ljubav
:: Ti mu kazes ! Da sam ovo pre video odma bi ti rekao googlaj :) jer bi ti ovo prvi trebao da znas :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: na cemu si??? :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: Koji bi tatoo bio, Coolermaster :: :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: :: :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.