nisi me skontao sve si ti dobro uradio nije pozeljno ravijati pricu ovako online u detalje iz bezbednosnih razloga to kazem zbog buducih postova, da se ne nadje neko i pita sta kako gde pa onda neko odgovori itd.
sto se tebe tice sve ok, nikakva greska, super da neko proveri fijoke i zaradi kintu i treba da se obaveste ljudi koji nisu u toku sa tim....
pozz
:: Forum : Tehnika :: Telefoni: mobilni, fiksni, .. :: :: Ne znam u cemu je problem? Niko nije ni rekao da mora da se razvezuje prica. Ja da ovo nisam juce saznao i da sam sad procitao, bilo bi mi zanimljivo :: ::
Ma juce kad mi rekao drug ja nisam verovao da je to moguce, pa me i zanimalo na koji nacin to rade kad telefon nema nikakav program. No, to je to, samo info-zanimljivost, nista vise. Poz
Sad gledam temu i, kol`ko vidim, ti si najviše flertovao sa njim! Šala mala, nisam mogao da se suzdržim. Pozdrav!
:: Da bre, to beše onaj gej što traži srodnu dušu pa proziva sve na forumu da su homosi u nadi da će neko da flertuje sa njim.. :: :: Ništa čudno što je pokušao tad da pilićari na forumu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
jee .. promakla mi je ta vest kad je bila aktuelna ... ali malo mi je nerealna .. ima neko ko je prodao 1100 za tolike pare ? ..
malo mi je cudno da tako opasni hakeri koji su dissaseblirali firmware za 1100 i kao provalili softwerski propust ... daju toliko para KAD .. bilo kojoj 1100 mozes da promenis PROM chip i ubacis fw koji hoces .. i od bilo koje napravis famoznu 1100 ku ... pod uslovom da posedujes modovan fw .. prom chip od 2 eura, duvaljku , fleshere ...
kako je veliki problem davanje naslova temama i kako se vecina tema zovu jel ma neko, dal valja, a jel moze..i druge. Zato se i otvaraju duple teme, i ljudi koji dodju ovde, ukljucujuci i sve nas, ne mogu da nadju sta im treba jer su nazivi glupavi bez i najmanje naznake o cemu se govori. Pa pogledajte sad nazive neke od novih tema i sve ce biti jasno. Uostalom ne znam sto se neko cima da izbaci gde je bilo vec rec o necemu ako je tema propala od prvog post-a.
hahahah `decko` procitaj temu opet pa vidi ko je sve podrzao mene a ko tebe:).... stojim iza svega izrecenog,fegetcicu napaljeni sa tuuuuznim zivotom....
MIND CONTROL
:: Da bre, to beše onaj gej što traži srodnu dušu pa proziva sve na forumu da su homosi u nadi da će neko da flertuje sa njim.. :: :: Ništa čudno što je pokušao tad da pilićari na forumu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Ja još kažem lik proziva sve redom da su fegeti, i eto njega odmah tu da potvrdi sumnje, a kliknuo je na temu u nadi da će da postavi oglas opet i da možda izpilićari za koji telefon, al jbg...
Nemoj tako markovicu, čovek je psiho-anal-pilićar!
...nego čitam temu, ne vidim da je bilo ko podržao ni mene ni tebe, dakle opet si u svojim gej fantazijama... __________________ Scourge of PCBerza
:: Hahhah :: :: Da si ti neki znalac, sigurno se nebi upustao u kriminalne radnje zarad 500 evra... I to pod pretpostavkom da je to sve oko te nokije istina :: :: Kazes da je mnogo para ulozeno u tebe. Sa tim kvazi kursevima verovatno brises bulju, cim se drkas sa raspalim telefonom. :: :: :: TUGA :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
pa jeste istina al mozes da sviras klavir:) zato mani se corava posla... rh16 i rh17 made in germany BOCHUM!!!!
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Hahhah :: :: Da si ti neki znalac, sigurno se nebi upustao u kriminalne radnje zarad 500 evra... I to pod pretpostavkom da je to sve oko te nokije istina :: :: Kazes da je mnogo para ulozeno u tebe. Sa tim kvazi kursevima verovatno brises bulju, cim se drkas sa raspalim telefonom. :: :: :: TUGA :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
Jbg,kada bi mogao nekako da ispravis broj 8 na 5:) i eto lovice,nit` ora`,nit` kopa`.Ja imam milion starih fona,ali nigde 1100-tke,tuga me neka savlada:(
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Jedna Nokia 1100 koja se koristi u mojoj uzoj porodici je nazalost RH18 i Made in Hungary 2005.godine. Jbg, zamalo :: :: ___________________________________ :: :: Zaposlenje : Ministar za ljudski genocid. :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.