Nema nokia radi punom parom, samo steta sto ove malo starije telefone od pre 2 -3 godine koji su i dan danas jako dobri zaboravljaju i vise ne rade updatove, verovatno je i to neki potez kako bi uzeo novi fon.. al opet nije ok prema korisnicima :P
da ja ne otvaram novu.. kako da prevedem navedeni telefon na srpski? ja sam kao nešto gledao na netu al nešto baš i nisam mogo se snađem.. kolko sam video, kad se radi update, nokia na osnovu nekog koda skapira za koje je tržište fon pa ti pusti taj language pack.. poseduje li ko tražene informacije?? :-)
Nemesis Service Suite i chage product code na 0586818: Balkans 0573762: Balkans Black 0559395: Balkans BLUE 0591795: Balkans GUN and BLACK 0559299: Balkans RED neki od ovih zavisi koji model imas imas! Posle toga jedan lep update software-a i to je to :)
:: da ja ne otvaram novu.. kako da prevedem navedeni telefon na srpski? ja sam kao nešto gledao na netu al nešto baš i nisam mogo se snađem.. kolko sam video, kad se radi update, nokia na osnovu nekog koda skapira za koje je tržište fon pa ti pusti taj language pack.. poseduje li ko tražene informacije? :: :- :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.