Da li neko moze da mi kaze koliko kosta HTC Desire u BG-u (ne racunam Telenor i ostale :)) i koliko je sigurno kupovati po `narodnim` prodavnicama. Unapred zahvalan svima
:: Da li neko moze da mi kaze koliko kosta HTC Desire u BG-u (ne racunam Telenor i ostale :)) i koliko je sigurno kupovati po `narodnim` prodavnicama. Unapred zahvalan svima
poslusaj tropicana pa ih pozovi, ja sam kupio dosta telefona `preko` mobilnog sveta, cene su bile ili iste ili ostupanje 10ak evra, pitas obavezno sta se dobija u paketu i kolika je garancija
:: jesili ti video to?? :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: Telefon sa manje rama i istim procesorom ne moze biti brzi :) :: :: :: :: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3077&idPhone2=295 :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: HTC HD2 sa Desire Androidom je bolja solucija, i brža.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: ::
Plus povrh svega sam u ruci imao Desire i moj HD2 sa Androidom tako da potvrdjujem da je telefon brži, plus imam za 0,6 inča veći ekran, i hvala bogu nemam LED ekran koji na suncu izgleda kao da je ugašen.
Drugar čiji sam Desire uzeo već se odlučio da ga proda i uzme HD2 kad je video kako sve ovo radi...
Ubuduće nemoj da se služiš linkovima ako nisi u nešto siguran, ili nisi lično probao nešto... __________________ Scourge of PCBerza
@daum samo tako lepo reci i ubedio si me :), pretpostavio sam da si oba drzao u ruci i zato zakljucio, ali kada sam video ovde da ima `manje` rama i sve ostalo je prakticno isto nije mi uopste bilo jasno kako si ti dosao do zakljucka da je brzi, a i sad mi nije jasno kako je brzi 3 puta, al nema veze. Ali teorija je jedno, a praksa je drugo. Ekran je veci, ali rezolucija je ista :). Inace probao sam Desire, ne ponasa se lose u meniju i playeru i tako ostalim sitnicama, neke ozbiljnije aplikacije nisam probao :).
svaki android radi rastereceno evo ovaj moj wildfire radi ko zmaj..iako nije hardwerski bog zna sta!!!
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: @daum samo tako lepo reci i ubedio si me :), pretpostavio sam da si oba drzao u ruci i zato zakljucio, ali kada sam video ovde da ima `manje` rama i sve ostalo je prakticno isto nije mi uopste bilo jasno kako si ti dosao do zakljucka da je brzi, a i sad mi nije jasno kako je brzi 3 puta, al nema veze. Ali teorija je jedno, a praksa je drugo. Ekran je veci, ali rezolucija je ista :). Inace probao sam Desire, ne ponasa se lose u meniju i playeru i tako ostalim sitnicama, neke ozbiljnije aplikacije nisam probao :) :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.