posto sam ja ocigledno zaboravio kako tacno ovaj kabl naterati da radi ono za sta je namenjen ocu da dam mladjem bratu w800i, a ne mogu tacno da se setim kako sam to pre radio, jer kabl nije plug&play
-Ubodesh mobilni u rachunar, ako ga vidish u my computeru -Skinesh driver za njega sa sonyerricsonovog site-a -Pokrenesh instalaciju i pratish uputstva -Pri sledecem kachenju pojavice ti se meni gde treba izabrati Mass Storage -Sad ga vidish gde ocesh, i windows ga prijavljuje kao removable storage koji bi trebalo da otkachish prvo iz safely remove hardware (ili kako vec)
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Krenem da editujem post i na pola mislim da sam zavrshio i kliknem `Prosledi`.
Ma znam da postoje SE Plug `n` Play telaefoni (posedovao sam K510), ali isto tako znam da neki nece da rade bez drivera (posedujem W302 - s konja na magarca, ali nema veze uskoro uzimam HTC Smart).
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.