Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Fiksni sa funkcijom snimanja razgovora
STRANA 1 OD 1
pdzodic Fiksni sa funkcijom snimanja razgovora 28.10.2010. 23:44 T30514

status: user
broj poruka: 44
Da li neko zna da ima da se kupi na nasem trzistu fiksni telefon sa funkcijom snimanja razgovora?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladats @pdzodic 29.10.2010. 07:06 #257549

broj poruka: 4537

Siemens Gigaset ISDN SX303
Siemens Gigaset ISDN SX353

http://www.kgmobil.co.rs/fiksni.php
gilopile Re: Fiksni sa funkcijom snimanja razgovora 29.10.2010. 09:21 #257564

broj poruka: 9459
Ako ti je Vladin predlog preskup,uvek postoji PC/laptop varijanta.Dakle,potreban ti je samo voice modem(dial up) i program Modem spy. http://www.modemspy.com/en/index.php
Varijanta 2. je da nabavis telefax iz panasonic palete(recimo),sada se polovnjaci mogu naci i za 2000-5000 rsd-a.Skoro svaki ima opciju za manuelno snimanje na mini kasetice.
Varijanta 3.Obican fix telefon sa doradjenim speaker out 3mm dzekom na koji ces utaknuti neki od uredjaja:mp3,mp4,cassete deck ili neki diktafon... koji imaju opciju snimanja.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Da li neko zna da ima da se kupi na nasem trzistu fiksni telefon sa funkcijom snimanja razgovora?
pdzodic @vladats 29.10.2010. 16:05 #257650

Hvala lepo na preporuci.

Ja ne koristim ISDN prikljucak, pa bih te zamolio da mi preporucis neki drugi
telefon (obican prikljucak).

pdzodic Da li sledeci telefoni mogu da snimaju razgovore i kako? 29.10.2010. 16:12 #257652

Siemens Gigaset C470 IP

Panasonic KX TS620FXW

Hvala unapred na odgovorima!!!
pdzodic @gilopile 29.10.2010. 16:19 #257654

1. Sto se tice prodloga jedan, jeftin je i isplatljiv. Ali mislim da nije moguce istovremeno razgovarati telefonom i snimati dial-upmodemom telefonske pozive. Zar ne?

2. Izbegao bih polovne varijante i kasete.

3. Ova varijanta je najbolja. Znaci, kupis obican fiksni telefon sa 3 mm džekom koji se utakne na mp3, mp4 ili diktafon sa opcijom snimanja. Da li mozete da mi preporucite neki dobar mp3, mp4 ili diktafon u koji bi pasovao sa 3 mm džekom

Hvala unapred!!!

pdzodic Siemens Gigaset C475 IP 30.10.2010. 10:08 #257836

Siemens Gigaset C475 IP ima telefonsku sekretaricu i moze da snima razgovore. Inace, omogucava klasicnu i VOIP komunikaciju. Telefon je ekstra!

Da li neko zna gde ovaj telefon moze da se kupi u Srbiji? Molim Vas da mi javite.

Hvala unapred puno!!!
nenika2009 Vidi ovde 01.11.2010. 08:41 #258497

broj poruka: 1083
http://www.beotel.net/?strana=195

http://www.comtradeshop.rs/Pages/Products.aspx?c=MTI=&sc=TELEFONI&pid=MTAxNDU1&page=

===============================================
KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO

A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.

pdzodic @Vidi ovde 01.11.2010. 21:40 #258667

Siemens Gigaset C470 IP nema telefonsku sekretaricu niti mogucnost snimanja razgovora.

Ove funkcije ima Siemens Gigaset C475 IP, ali nazalost ne moze trenutno da se kupi u Srbiji...

pdzodic Siemens gigaset SL 785 03.11.2010. 02:08 #258987

Jel zna nako mozda gde u Srbiji moze da se kupi Siemens gigaset SL 785?

Ovaj telefon ima sekretaricu i funkciju snimanja razgovora.

pdzodic Siemens gigaset: automatska sekretarica i snimanje razgovora 04.11.2010. 01:56 #259483

Gledao sam na sajtu Siemens-a. Sledeći telefoni imaju automatsku sekretaricu i opciju snimanja razgovora: SL 785, C475 IP, SL400A, S795, E495 i DX800A.
Da li neko mozda zna gde u Srbiji moze da se kupi neki od gore navedenih modela telefona?

Ja sam uspeo da nadjem na https://www.handy.rs sledeći model:
S 685 IP koji moze da snima 30 minuta razgovora.

U Tehnomaniji moze da se kupi sledeci model:
S675 koji moze da snima 30/20/10 minuta razgovora (tako je navedeno na sajtu Siemensa, i pretpostavljam da to zavisi od kvaliteta zvuka)

S 685 IP i S675 imaju automatsku sekretaricu i opciju snimanja razgovora.

Da li ima neko pozitivna ili negativna iskustva sa navedenim telefonima? Molim Vas da podelite sa nama da bismo znali koji telefon da kupimo.

Hvala unapred!!!

pdzodic Skupi ali dobri telefoni sa sekretaricom i opcijom snimanja razgovora 06.11.2010. 01:04 #260166

SL400A 15.070 dinara u Gigatronu

DX600A ISDN 20400 u Tehnomaniji mogu brzo da poruce

DX800A all in one 23600 u Tehnomaniji stize u prodajii za 2 nedelje. Ovaj hibridni telefon ima analogni, ISDN i IP

Da li DX600 ISDN i DX800A all in one mogu da se koriste za razgovore preko Skype-a?

gilopile Re: @gilopile 06.11.2010. 10:09 #260210

Naravno da je moguce istovremeno pricati i snimati dialup modemom.Normalno otvoris vezu preko standardnog telefona i zatim otvoris vezu preko dialupa-a i zapocnes snimanje,isto ti je kao kada imas dva fiksna telefona vezana na jedan broj.Sa raznim softwerima se to sve da automatizovati i svesti na ono kako tebi odgovara.
Da sam na tvom mestu,umesto telefona od 20000+rsd,uzeo bih laptop sa dialup modemom i sve lepo ispodesavao,instalisao odgovarajuci softver,povezao,ususkao i imao bi sve sto ti treba:skype,tel.sekretaricu,snimanje/reprodukcija razgovora/fax,and much more.
Ne mogu da ti pomognem oko izbora telefona koje si naveo,jer ih nikada nisam koristio.

:: 1. Sto se tice prodloga jedan, jeftin je i isplatljiv. Ali mislim da nije moguce istovremeno razgovarati telefonom i snimati dial-upmodemom telefonske pozive. Zar ne
::
:: 2. Izbegao bih polovne varijante i kasete
:: 3. Ova varijanta je najbolja. Znaci, kupis obican fiksni telefon sa 3 mm džekom koji se utakne na mp3, mp4 ili diktafon sa opcijom snimanja. Da li mozete da mi preporucite neki dobar mp3, mp4 ili diktafon u koji bi pasovao sa 3 mm džeko
:: Hvala unapred!!
pdzodic @gilopile 06.11.2010. 16:12 #260302

Hvala na savetima gilopile, puno si mi pomogao!!!

U prethodnoj poruci si preporucio program modem spy:

http://www.modemspy.com/en/

On se plaća 35 evra (osnovna verzija) i može da snima sve razgovore, uz identifikaciju broja telefona. Dobar program, nema šta. Takođe ovaj program ima telefonsku sekre-taricu, kao i opciju snimanja razgovora u sobi preko mikrofona. Koliko sam ja uspeo da razumem, osnovna verzija programa od 35 evra nema opciju faxa.

U svakom slučaju, veoma korisna i jeftina opcija za razmatranje...

gilopile Re: @gilopile 06.11.2010. 16:41 #260310

Nemam sada vremena,ali ne brini za softwer,ima leka za to.Tu je i ezvoice,extra program,i jos mnogo njih koji ce ti zavrsiti posao efikasno.Ako se odlucis na ovu varijantu,slobodno pitaj sta te interesuje i sve cemo odraditi da ti to sljaka za 10-ku.pozdrav!

P.S. Ako ti treba nesto vise,imam jos jedan experimentalni primerak telefona koji analizira DNK.U aparatu je ugradjen nuklearno-fuzijsko-magnetni senzor za sakupljnje izumrelih celija organizma,tako da mozes pratiti osobu,cak i ako je krenula da mutira.Jedan primerak je otisao kod gospodina Tadica,tako da mi je ostao jos jedan:)))Trenutno radim i na projektu sa nano iglicama ugradjenim u mis i tastaturu,ali je projrkat trenutno u zastoju jer nije podrzavao win7,a ja vise ne mogu da ga testiram jer su mi prsti izbodeni i trenutno su k`o kafanske sarmice.:)))(stavicu par smajlija da ne misle ljudi ozbiljno i sutra me uhapse,sto nije nemoguce ovde)

:: Hvala na savetima gilopile, puno si mi pomogao!!
:: U prethodnoj poruci si preporucio program modem spy
:: http://www.modemspy.com/en
:: On se plaća 35 evra (osnovna verzija) i može da snima sve razgovore, uz identifikaciju broja telefona. Dobar program, nema šta. Takođe ovaj program ima telefonsku sekre-taricu, kao i opciju snimanja razgovora u sobi preko mikrofona. Koliko sam ja uspeo da razumem, osnovna verzija programa od 35 evra nema opciju faxa
:: U svakom slučaju, veoma korisna i jeftina opcija za razmatranje..
pdzodic @gilopile 07.11.2010. 17:29 #260613

Hvala na podrsci gilopile. Cim uhvatim vremena, isprobacu te programe za snimanje pa cemo da se cujemo.

Cuvaj dobro taj jedinstveni primerak telefona da ti ne ukradu dusmani :)))

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs