da podelim i da pitam, da se žalim i kukam...LG880mini KOMNTARI POŽELJNI
STRANA 1 OD 1
savatije
da podelim i da pitam, da se žalim i kukam...LG880mini KOMNTARI POŽELJNI
01.02.2011. 18:31
T33265
status: user broj poruka: 1121
Problem prvi ( za koji mi niko ne moe pomoći)...od prošlog leta ubedjujem ženu da zameni mobilni....1000 varijenti dok nismo došli do fetiš modela koji odgovara modnom ukusu i tehnićkim zahtevima...o cenema po maloprodaji teško je i raspravljati...od 175e( čitaj 18990din ili udrugoj radnji 20900) preko 190e( čitaj 20000 rsd) do suludih 435e u TC ušće ( gde za dinarsku vrednost nismo ni pitali)...ipak uzesmo famozni LG GD880min...al ne lezi vraže....puna baterija sa minimalnom upotrbom, jedva da je izdržala 6-7 sati uglavnom na STD-BY ( uz 5-6 razgovora od max 4-min), iako je projekcija 48 sati, telefon se neprekidno greje u gornjem delu (i kad nije na punjenju)....za sadai neću otkriti prodavca, jer želim da ispoštujem njegove savete ( iako su totalno elektronički ne opravdani i gotovo besmisleni), jer je drugi deo priče povraćaj novca ili zamena.... Osim navedenih `sitnih` mana telefon je 100% operativan ( jedino sto ne otvara Youtubeta mislim flash player ne funkcioniše, al otom potom) P.S. konto jednog od prethodnoh postova....ne bacam garancije i čuvam fiskalne račune i ambalažu u garantnom roku....koga interesuje nek čita sutrašnji nastavak u istom postu...ko želi da komentariše...RADO BIH VIDEO KOMENTARE
LI-on baterije se ne formiraju :) Cudno je to sto drzi tako malo...nzm...meni su prodali jednom telefon cija je baterija drzala 2 sata skoro....odmah sam trazio zamenu aparata..na sta su oni gundjali...ali cim zapretis nekim nadleznim organom oni se hvataju za novi uredjaj uz izvinjenje :) POZDRAV!
momci su uredno vratili ulozena sredstva, izvinilii se...i ponudili da za koji dan nabave novi primerak....korektno....poslovno ispravno...firma HERMES Brankova ulica
:: :: momci su uredno vratili ulozena sredstva, izvinilii se...i ponudili da za koji dan nabave novi primerak....korektno....poslovno ispravno...firma HERMES Brankova ulic :: ::
20.900 dinara jeste preko 190e ali je i preko 200e. Ja sam tog fetiš modela prodao mnogo u zadnjih 6 meseci po mnogo nižoj ceni. Nijedan se nije grejao i baterija traje 2 do 3 dana intenzivne upotrebe. Može biti i baterija, ali je najverovatnije ploča kaput. GD880 mini otvara YouTube bez problema. LG se mnogo prodaje i statistički mora da se pojavi defekt. Na 1 HTC telefon se u svetu proda 6 LG telefona. Drže ubedljivu 3. poziciju iza Nokie i Samsunga. I nisu u Hermesu imali drugi GD880 da ti zamene? Nikada ne kupuj tamo gde imaju samo jedan primerak.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.