imam ponudu da uzmem n95 sivu za 7000 ne radi joj dugme za slikanje al moze da slika da li se isplati uzeti..... i koliko moze da kosta popravka toga....
i jel mogu da saznam nekako jel kradena.....posto uzimam iz susendog sela...
Može, ako ima papire i ambalažu sumnjam da je kradena.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: imam ponudu da uzmem n95 sivu za 7000 ne radi joj dugme za slikanje al moze da slika da li se isplati uzeti.... :: i koliko moze da kosta popravka toga... :: :: i jel mogu da saznam nekako jel kradena.....posto uzimam iz susendog sela...
od te sam odusatao nasao sam u novom sadu za 8500 ispravnu u fulu...jel telefon moze da se nadje ako je ukraden da ja njega kupim pa da mi panduri zakucaju na vrata, i umu mi fon i sta onda 8500 ode kao da ih nikad nije ni bilo.....neznam sta da radim
Moze, ne znam bas dal bi dosli na vrata zbog toga, al bi te zvali da vratis, znam slucaj.
:: od te sam odusatao nasao sam u novom sadu za 8500 ispravnu u fulu...jel telefon moze da se nadje ako je ukraden da ja njega kupim pa da mi panduri zakucaju na vrata, i umu mi fon i sta onda 8500 ode kao da ih nikad nije ni bilo.....neznam sta da radi ::
Ako je telefon kraden i koristen u nekom krivicnom delu, ne da ce ti policija doci na kucni prag, nego neces moci da se objasnis sa njima da si ti nevin. Zato pazi sta kupujes.
da udju u trag ukradenom telefonu.... Ja dok sam radio sa telefonima imao sam brdo kradenih telefona i nit ja nit ljudi kojima sam prodao(prethodno obavesteni da je roba `vruca`) nisu imali nikakvih problema.
Te price koje su nam od babe,pa preko mama pa i samog drustva servirane o efikasnosti policije stavljajuci ih u nekim izjavam na mesto svevideceg boga su generalno notorne gluposti, koje se sistematske serviraju da bi iole pomogle ovim debelim kretenima(ne svi ali vecina) koji sem sto kaznjavaju i tove se po celi bogovetni dan nista vise neznaju.
A to sto i corava koka zrno nabode i sto se to objavi u svim stampanim i televizijskim medijima samo potpomaze gore navedenu pricu praveci od tih nesposobnih medveda bauke.
A tih pet posto mozes da zahvali prici koju sam naveo u prethodnom postu, da su svi oni bauci i da ako te vec uvate moras da pevas kao Miroslav Ilic, pa onda kad navataju ove pajsere oni pricaju i bez pitanja. Mada ako telefon promeni vise od jedne ruke pisi propalo, a u ostalom reci mi kako ce mi oni dokazati da je telefon kraden? znas kad bi im dao fon da mi dodju na kucu....
Re: Ma desava se ali brate Raicu u max 5% slucajeva
19.02.2011. 19:21
status: user broj poruka: 9006
Naravno, corava koka i tako to.
A teoretski mogu da ti dokazu da je kraden ako onaj kome je ukraden pokaze papire u kojima ima serijski broj telefona. E sad, ne znam sta biva ako ti zauzmes stav da si ti to od njega kupio a da ti je ovaj prevarant rekao da nema papire kako bi ti posle izvukao telefon, i takve stvari se desavaju.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: A tih pet posto mozes da zahvali prici koju sam naveo u prethodnom postu, da su svi oni bauci i da ako te vec uvate moras da pevas kao Miroslav Ilic, pa onda kad navataju ove pajsere oni pricaju i bez pitanja :: Mada ako telefon promeni vise od jedne ruke pisi propalo, a u ostalom reci mi kako ce mi oni dokazati da je telefon kraden? znas kad bi im dao fon da mi dodju na kucu...
Re: Re: Ma desava se ali brate Raicu u max 5% slucajeva
19.02.2011. 19:23
status: user broj poruka: 3992
uglavnom ti poduavas tuki jer ti oduzmu telefon...nema stava,nema nista..nisi kriv al ga duvas... i mogu sve redom da vas nadju koji su koristili telefon,jer je broj kartice koja se koristi direktno vezan za IMEI telefona,e sad ako neko zna da promeni imei to je znanje .)
:: Naravno, corava koka i tako to. :: :: A teoretski mogu da ti dokazu da je kraden ako onaj kome je ukraden pokaze papire u kojima ima serijski broj telefona. E sad, ne znam sta biva ako ti zauzmes stav da si ti to od njega kupio a da ti je ovaj prevarant rekao da nema papire kako bi ti posle izvukao telefon, i takve stvari se desavaju :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: A tih pet posto mozes da zahvali prici koju sam naveo u prethodnom postu, da su svi oni bauci i da ako te vec uvate moras da pevas kao Miroslav Ilic, pa onda kad navataju ove pajsere oni pricaju i bez pitanja :: :: Mada ako telefon promeni vise od jedne ruke pisi propalo, a u ostalom reci mi kako ce mi oni dokazati da je telefon kraden? znas kad bi im dao fon da mi dodju na kucu... ::
Licno znam za par slucajeva gde su telefoni nadjeni. U jednom krivicnom delu je kraden telefon koristen za pretnje. Lik je uhvacen za manje od jednog dana. Tako da se bas ne bih igrao sa tim. Ali opet to je tvoje...
Re: Re: Re: Ma desava se ali brate Raicu u max 5% slucajeva
19.02.2011. 19:26
status: user broj poruka: 9006
Tako nesto sam i mislio, a ovima u telekomu je pet minuta posla da nadju karticu.
Velis, menjanje IMEI ko prekucavanje saksije... mislim sasije.
:: uglavnom ti poduavas tuki jer ti oduzmu telefon...nema stava,nema nista..nisi kriv al ga duvas.. :: i mogu sve redom da vas nadju koji su koristili telefon,jer je broj kartice koja se koristi direktno vezan za IMEI telefona,e sad ako neko zna da promeni imei to je znanje . ::
Re: Re: Re: Ma desava se ali brate Raicu u max 5% slucajeva
19.02.2011. 19:32
status: user broj poruka: 7285
Pa zemo code za master reset(*2767*3855#) ti ujedno menja i IMEI, a i to nije jedini nacin, tako da to ne pije vodu jer to prvo rade svi koji rade sa toplim telefonima a imaju bar elementarno znanje o istim. E sad tu dolazi do izrazaja ona stara `nije zvaka za seljaka`, i nije svako za to ,samo ubediti osobu da je koja je nesposobna za tu vrstu posla da je nesposobna, ili glupog da je glup je cisto pisanje uz vetar, tako i dolazimo do tih padavicara koje ove krmace u plavom fataju.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: uglavnom ti poduavas tuki jer ti oduzmu telefon...nema stava,nema nista..nisi kriv al ga duvas.. :: i mogu sve redom da vas nadju koji su koristili telefon,jer je broj kartice koja se koristi direktno vezan za IMEI telefona,e sad ako neko zna da promeni imei to je znanje . :: :: :: :: Naravno, corava koka i tako to. :: :: :: :: A teoretski mogu da ti dokazu da je kraden ako onaj kome je ukraden pokaze papire u kojima ima serijski broj telefona. E sad, ne znam sta biva ako ti zauzmes stav da si ti to od njega kupio a da ti je ovaj prevarant rekao da nema papire kako bi ti posle izvukao telefon, i takve stvari se desavaju :: :: :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: A tih pet posto mozes da zahvali prici koju sam naveo u prethodnom postu, da su svi oni bauci i da ako te vec uvate moras da pevas kao Miroslav Ilic, pa onda kad navataju ove pajsere oni pricaju i bez pitanja :: :: :: Mada ako telefon promeni vise od jedne ruke pisi propalo, a u ostalom reci mi kako ce mi oni dokazati da je telefon kraden? znas kad bi im dao fon da mi dodju na kucu... :: ::
Re: Re: Re: Re: Ma desava se ali brate Raicu u max 5% slucajeva
19.02.2011. 19:37
status: user broj poruka: 3992
ne,bre zemo,ko ti to rece,to ti je standradni hard reset,na samsungu je menjanje IMEI prosta stvar (koju cu ostaviti za sebe) i radi se preko boxeva,mada svako normalan to izbegava...:) a ako postoje 2 imei oba telefona se resetuju,il ako ti neko mozda fleshovanjem sjebe..tad je otprilike imei 123.....blablabla...
:: Pa zemo code za master reset(*2767*3855#) ti ujedno menja i IMEI, a i to nije jedini nacin, tako da to ne pije vodu jer to prvo rade svi koji rade sa toplim telefonima a imaju bar elementarno znanje o istim :: E sad tu dolazi do izrazaja ona stara `nije zvaka za seljaka`, i nije svako za to ,samo ubediti osobu da je koja je nesposobna za tu vrstu posla da je nesposobna, ili glupog da je glup je cisto pisanje uz vetar, tako i dolazimo do tih padavicara koje ove krmace u plavom fataju :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: uglavnom ti poduavas tuki jer ti oduzmu telefon...nema stava,nema nista..nisi kriv al ga duvas.. :: :: i mogu sve redom da vas nadju koji su koristili telefon,jer je broj kartice koja se koristi direktno vezan za IMEI telefona,e sad ako neko zna da promeni imei to je znanje . :: :: :: :: :: :: :: Naravno, corava koka i tako to. :: :: :: :: :: :: A teoretski mogu da ti dokazu da je kraden ako onaj kome je ukraden pokaze papire u kojima ima serijski broj telefona. E sad, ne znam sta biva ako ti zauzmes stav da si ti to od njega kupio a da ti je ovaj prevarant rekao da nema papire kako bi ti posle izvukao telefon, i takve stvari se desavaju :: :: :: :: :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: :: :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: :: :: A tih pet posto mozes da zahvali prici koju sam naveo u prethodnom postu, da su svi oni bauci i da ako te vec uvate moras da pevas kao Miroslav Ilic, pa onda kad navataju ove pajsere oni pricaju i bez pitanja :: :: :: :: Mada ako telefon promeni vise od jedne ruke pisi propalo, a u ostalom reci mi kako ce mi oni dokazati da je telefon kraden? znas kad bi im dao fon da mi dodju na kucu... :: :: ::
Proveri po netu pa ces videti, a i ja sam full resete koristio za sve vrste telefona i na svim je radilo, na ovom mom samsungu ga je promenio na 1411 nesto nesto.
pa sad,netu ne verujem,Imei je kod samsunga vezan za SWF..tako da je moguce promeniti imei ako se iscita iz jednog samsunga swf i upise u drugi...
:: Proveri po netu pa ces videti, a i ja sam full resete koristio za sve vrste telefona i na svim je radilo, na ovom mom samsungu ga je promenio na 1411 nesto nesto :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
izvinjavam se za ovakav `upad` u temu,al koliko bih dobio za n95 8gb,sa programom GMobileXT (navigacija,placen 50e,iako to ne bi trebalo da utice na cenu) i problematicnim dugmetom za kameru koje nekad hoce a nekad odbija da radi..
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.