Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
k770 tastatura malo radi malo ne radi
STRANA 1 OD 1
kefalo81 k770 tastatura malo radi malo ne radi 18.02.2011. 16:40 T33774

status: user
broj poruka: 775
Evo sad gledam video dissambling SE k770, a u vezi sa tastaturom jer mi nije jasno, šta bi moglo biti.
PRvo nije radio taster za potvrdu u gornjem desnom uglu, onda je proradio, pa nakon par mjeseci, ne radi navigacioni taster i srednji za potvdu, a danas ne radi opet onaj u gornjem desnom uglu, a navigacioni radi.
Šta bi moglo tu biti i koliko košta ta vrsta popravke.
Inače telefon je ljetos bio u slatkoj vodi jedno 10 sekundi , regularno je prosušen i nikad nikakvih problema nije bilo.
VIdim ima i flati i foliju ova tastatura na njemu.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: k770 tastatura malo radi malo ne radi 18.02.2011. 19:09 #296640

broj poruka: 3053
tastaturna folija ,oko 10 eura zamena,ali ako je bio u vodi mozda su i filteri tastature,to je malo skuplje...sa kvasenim fonovima se nikad ne zna,danas rade sutra krene jedno po jedno da otkazuje....
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA

:: Evo sad gledam video dissambling SE k770, a u vezi sa tastaturom jer mi nije jasno, šta bi moglo biti
:: PRvo nije radio taster za potvrdu u gornjem desnom uglu, onda je proradio, pa nakon par mjeseci, ne radi navigacioni taster i srednji za potvdu, a danas ne radi opet onaj u gornjem desnom uglu, a navigacioni radi
:: Šta bi moglo tu biti i koliko košta ta vrsta popravke
:: Inače telefon je ljetos bio u slatkoj vodi jedno 10 sekundi , regularno je prosušen i nikad nikakvih problema nije bilo
:: VIdim ima i flati i foliju ova tastatura na njemu
::
kefalo81 ... 18.02.2011. 19:16 #296645

broj poruka: 775

Ma ja razmišljam da je i flat, jer ga ova tastatura ima.
http://www.youtube.com/watch?v=y5kbyf-Znlg.
POgledaj zadnji minut klipa, meni je to flat :) a možda i nije.
Jer malo radi, pa ne radi, i to se u dan prebacilo sa navigacionog na gornji desni.Znači jedan proradio drugi se pokvario.
skar Re: ... 19.02.2011. 19:20 #296980

broj poruka: 3992
pa jeste flat,koji je deo tastature,zajedno nalepljen na onu plastiku,probaj ga otvoriti pa icistiti kontakt de se bocka taj fletic,ako ne tast folija!

::
:: Ma ja razmišljam da je i flat, jer ga ova tastatura ima
:: http://www.youtube.com/watch?v=y5kbyf-Znlg
:: POgledaj zadnji minut klipa, meni je to flat :) a možda i nije
:: Jer malo radi, pa ne radi, i to se u dan prebacilo sa navigacionog na gornji desni.Znači jedan proradio drugi se pokvario.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs