Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Pomoc oko nokiaN95 8gb!!
STRANA 1 OD 1
Mirko2233 Pomoc oko nokiaN95 8gb!! 22.02.2011. 12:06 T33886

status: user
broj poruka: 122
Imam problem sa telefonom...Kada ga upalim ekran je crn,cuje se pocetni zvuk kad se pali telefon,neko me zove radi normalno,stizu mi poruke al ne vidim nista na ekranu...E sad:Ja sam njega rasklapao i mislio da mi je otisao flet pa reko da vidim...Flet u svakom delu je ko nov nisam video nigde da je prekinut il ostecen,pa sad mislim da mi je otisao display a ni on nigde nije puko,al ja mislim da je crko..Pa moze li mi neko reci sta moze biti,jel ako je display da kupim novi i da zamenim...Jel meni nije problem da kupim i zamenim al se bojim da nije do display-a pa da nisam onda bacio pare bezveze...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
adamadam nokia 22.02.2011. 13:34 #297898

broj poruka: 397

pozdrav
ako si vec tako vest, onda tu gde ces kupiti display ( ili flet), poneses tako rastavljen telefon i probas display na licu mesta (samo nakacis onim malim fletom na plocu nov display i prislonis bateriju pozadi i upalis fon, ako baci sliku to je to), ako ne baca sliku onda je flet
(a ne mora biti ni jedno ni drugo, ali to je vec druga prica....)
Mirko2233 ... 22.02.2011. 19:20 #298065

broj poruka: 122
Pa rasklapao sam ga i znam kako sve to ide...Al problem je sto ja display mogu kupiti preko neta za male pare,pa ne mogu da ga isprobam...Al videcu da ga odnesem u servis da mi oni samo ustanove sta je problem a da mi oni ne rade nista jel to sve mogu i sam da uradim...
skar Re: ... 23.02.2011. 10:49 #298251

broj poruka: 3992
to sto ces kuppiti displej za male pare,je ok,samo sto ce svetlo na njemu da probija za medalju,i imaces kontrast i boje kao na nokia 3110...
a tu ti je 90% zveknuo displej..da je flet bila bi slika bela!!

:: Pa rasklapao sam ga i znam kako sve to ide...Al problem je sto ja display mogu kupiti preko neta za male pare,pa ne mogu da ga isprobam...Al videcu da ga odnesem u servis da mi oni samo ustanove sta je problem a da mi oni ne rade nista jel to sve mogu i sam da uradim..
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs