Gde ces sa konja na magarca,legend ti je bolji model od wildfire. Prvo,ekran je AMOLED kod legend-a,rezolucije 320 x 480 ,dok wildfire ima tft 240 x 320. Procesor 600 MHz legend,wildfire 528 MHz. Kvaliet izrade je kod legend-a jos jedan +. Ako zelis bolji model od legend-a,jedino desire,znam da je skuplji dosta,ali tako stoje stvari. POZ!
Znam sve to, medjutim, u takvoj sam situaciji da vise od 200e ne dam. Prodao sam Legendu za dobre pare (dobio sam ga na poklon), i sad zelim da ustekam neku kintu, treba mi za nesto drugo. Zato mislim da mi je Wildfire dobra zamena.
Po meni bolji telefon je Samsung i5700 ili i5800, ima jacu rezoluciju, brzi procesor, jedino manje memorije, kada se root-uje mozes da ukljucis multitouch, gl driver, snimanje programa na micro sd.
Legend? Ja vec duze vreme trazim polovnog, al` nema.. Asus M4A89GTD RO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
hm...pa znas letps sam ga koristio..sto se tice ekrana,rezolucija je losa...kamera solidna,mp3 ispod proseka, baterija meni jedva 1 dan... jedino sto mi se konkretno svidelo je kvalitet izrade i touch..uzmi GRATIU!
Zaboravio sam da napomenem da bih uzimao samo telefon sa Android platformom. Navukao sam se na Android, i nema sanse da uzmem telefon sa bilo kojim drugim OS-om.
Wildfire je pristojan telefon,do 200 e to je to.Imas za 170 nove na mrezi,ili + 10 e dekodirane.Izrada dobra,odlicno lezi u ruci,razliku u brzini proc.neces osetiti jer renderuje 320x240.Ekran je ok.i vidljiv po dnevnom svetlu.Kamera pristojna,blic odlicam.baterija 1,5 do 2 dana.Meni traje 1 sa ukljucenim wifi-jem.Za te pare a novo,nema bolje(sa androidom). Pozdrav
moja iskustva sa telefonom, imam ga 5 meseci: kamera: ocajna... upotrebljiva jedino ako ti je bas neophodna neka slika a nemas nista drugo pri ruci...
zvuk: to je telefon, ne ocekuj audiofilski kvalitet...
ekran: ako ga ne uporedjujes sa nekim jacim modelom side by side, nista mu ne fali, upotrebljiv na dnevnoj svetlosti, pikselizacija se primeti ako hoces da je primetis, sve zavisi kolka si cepidlaka, ali glavni problem je sto mnoge aplikacije ne podrzavaju njegovu rezoluciju, verovatno najslabija tacka telefona...
softver: stock rom bagovit do bola, spor, ja sam svoj rutovao, instalirao cyanogenmod, jos malo tweakovao, overklokovao i radi ko zmaj sad, mogu i aplikacije na sd, sve se da srediti, samo ako imas volje, vremena i zivaca...
kvalitet izrade: odlican, cvrst telefon, ispadao mi par puta, ni ogrebotine...
baterija: sve zavisi koliko ga koristis, da li si stavljao neki custom rom na njega, ide od jednog do tri-cetri dana...
sve u svemu, za osnovne potrebe je jako dobar telefon(kad se rutuje), mana je sto ne mogu zahtevnije 3d igre, neke aplikacije koje zahtevaju jacu rezoluciju, ali inace sam jako zadovoljan njim... ako te zanima jos nesto, pitaj, ovo je prvo sto mi je palo na pamet, a ne razmislja mi se nesto preterano u ovom trenutku... :)
naravno da je bolji,al sad ne verujem da ce preci sa kapacitivnog na rezistivni touch....uzmi LG Optimus P500 u svim aspektima je bolji od wildfire i od legenda mislim sem izrade kucista..a dobija i 2.3 android!
:: Nov Legend u fulu je 310e :: :: Bolji izbor od Wildfire je LG GT540 optimus :: Jeftiniji je bar 50e, a u nabitnijim stvarima je bolji :: :: Ili LG Optimus One P500 :: Ista cena kao Wildfire :: :: HTC je nerealno skup :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
Zanima me samo, da li nekad ume da zabode iz cista mira, tj. da ne funkcionise uopste?
Desilo mi se par puta sa Legend-om da mi telefon bukvalno crkne, i onda se povrati posle nekog vremena. Verovatno je do AMOLED-a, jer HTC ima problema sa njim.
:: moja iskustva sa telefonom, imam ga 5 meseci :: kamera: ocajna... upotrebljiva jedino ako ti je bas neophodna neka slika a nemas nista drugo pri ruci.. :: :: zvuk: to je telefon, ne ocekuj audiofilski kvalitet.. :: :: ekran: ako ga ne uporedjujes sa nekim jacim modelom side by side, nista mu ne fali, upotrebljiv na dnevnoj svetlosti, pikselizacija se primeti ako hoces da je primetis, sve zavisi kolka si cepidlaka, ali glavni problem je sto mnoge aplikacije ne podrzavaju njegovu rezoluciju, verovatno najslabija tacka telefona.. :: :: softver: stock rom bagovit do bola, spor, ja sam svoj rutovao, instalirao cyanogenmod, jos malo tweakovao, overklokovao i radi ko zmaj sad, mogu i aplikacije na sd, sve se da srediti, samo ako imas volje, vremena i zivaca.. :: :: kvalitet izrade: odlican, cvrst telefon, ispadao mi par puta, ni ogrebotine.. :: :: baterija: sve zavisi koliko ga koristis, da li si stavljao neki custom rom na njega, ide od jednog do tri-cetri dana.. :: :: sve u svemu, za osnovne potrebe je jako dobar telefon(kad se rutuje), mana je sto ne mogu zahtevnije 3d igre, neke aplikacije koje zahtevaju jacu rezoluciju, ali inace sam jako zadovoljan njim... ako te zanima jos nesto, pitaj, ovo je prvo sto mi je palo na pamet, a ne razmislja mi se nesto preterano u ovom trenutku... : ::
jeste jeftiniji, i mozda na papiru izgleda bolje, ali ipak nekako vise imam poverenja u htc od lg-a, kvalitet izrade pre svega... i nisam fan boy, nego isto je kao kad bi rekao da je bolji fiat od volksvagena, ono, jeftiniji je, dobijes vise kubika za iste pare, i lepsu instrument tablu, pun pogodak! sve je stvar u rom-u koji instaliras(ako planiras da rutujes, ali po mom misljenju gre`ota je drzati stock)... samo nadji stabilan(za cyanogenmod kazu da je najstabilniji, nisam probao ostale, ali ovaj zaista jeste dobar, nebo i zemlja u odnosu na stock) i neces imati nikakvih softverskih problema, zabadanja, cega god, i dobijas i android 2.3 :)
mozda je tako,al je HTC i dalje mala maca za LG...
:: jeste jeftiniji, i mozda na papiru izgleda bolje, ali ipak nekako vise imam poverenja u htc od lg-a, kvalitet izrade pre svega... i nisam fan boy, nego isto je kao kad bi rekao da je bolji fiat od volksvagena, ono, jeftiniji je, dobijes vise kubika za iste pare, i lepsu instrument tablu, pun pogodak :: sve je stvar u rom-u koji instaliras(ako planiras da rutujes, ali po mom misljenju gre`ota je drzati stock)... samo nadji stabilan(za cyanogenmod kazu da je najstabilniji, nisam probao ostale, ali ovaj zaista jeste dobar, nebo i zemlja u odnosu na stock) i neces imati nikakvih softverskih problema, zabadanja, cega god, i dobijas i android 2.3 : :: ::
Na kraju sam se ipak odlucio za iPhone 3G 8 GB Black. Imao sam ranije 2G, pa rekoh sebi, da probam i ovaj. Za mesec-dva mi stize iPhone 4 iz inostranstva, do tada ce mi ovaj sigurno dobro obavljati posao.
iPhone 5 izlazi u junu, ako si sada kupio 4 zajebao si se :(.
Pozdrav!
:: Na kraju sam se ipak odlucio za iPhone 3G 8 GB Black. Imao sam ranije 2G, pa rekoh sebi, da probam i ovaj. Za mesec-dva mi stize iPhone 4 iz inostranstva, do tada ce mi ovaj sigurno dobro obavljati posao :: :: ::
Nisam ga jos kupio, ali posto ga dobijam za dz, tj. tetka mi ga poklanja, tesko da sam se zajebao.
:: iPhone 5 izlazi u junu, ako si sada kupio 4 zajebao si se :( :: :: Pozdrav :: :: :: :: Na kraju sam se ipak odlucio za iPhone 3G 8 GB Black. Imao sam ranije 2G, pa rekoh sebi, da probam i ovaj. Za mesec-dva mi stize iPhone 4 iz inostranstva, do tada ce mi ovaj sigurno dobro obavljati posao :: :: :: :: :: ::
:: Nisam ga jos kupio, ali posto ga dobijam za dz, tj. tetka mi ga poklanja, tesko da sam se zajebao :: :: :: :: iPhone 5 izlazi u junu, ako si sada kupio 4 zajebao si se :( :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Na kraju sam se ipak odlucio za iPhone 3G 8 GB Black. Imao sam ranije 2G, pa rekoh sebi, da probam i ovaj. Za mesec-dva mi stize iPhone 4 iz inostranstva, do tada ce mi ovaj sigurno dobro obavljati posao :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Sve je rumor, ali kazu 3.8` displej, nemas bug sa reception-om (imaju i Verizon modeli bug sa reception-om), onda verovatno A5 dual core procesor kao u iPad-u, jaca grafika, bilo je planova da ubace placanje preko kreditne kartice, ali danas ili juce su potvrdili da toga nema itd. I naravno native iOS 5, mada ce raditi i na iPhone 4 iOS 5 :). Mozda bude jos nesto, prati ovo :) :
Pa gde veci displej, u torbi da ga nosis :D. Keep cool, keep al the power.
:: Vazi, pa da me otera gde ne treba.. :: :: Sta ce uopste biti revoluciono kod iPhone 5? Cetvorka ima 1 GHz CPU, 5 MP, 512 RAM... Moze samo da bude bolja kamera ili veci displej :: :: ::
Gde veci od 3.5` ?? Ako ti je to veliko, tebe je onda stvarno lako usreciti. Nista ispod 4` ne priznajem. Glupavi applovci stave 2 metra plastike oko ekrana, zato me nervira. Treba malo od htca da pokupe neke cake
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Pa gde veci displej, u torbi da ga nosis :D :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: :: :: Vazi, pa da me otera gde ne treba.. :: :: :: :: Sta ce uopste biti revoluciono kod iPhone 5? Cetvorka ima 1 GHz CPU, 5 MP, 512 RAM... Moze samo da bude bolja kamera ili veci displej :: :: :: :: :: ::
Imam ja iphone 4, i display od 3.5 inča sa ogromnom rezolucijom mi daleko bolje leži od recimo HD2 sa 4.3 inča. Iphone sa manjim ekranom mnogo bolje leži u ruci...
Da sam hteo veci telefon, uzeo bih Desire HD/HD 2/HD 7 i ne bih razmiljao za kasnije. Ali nisam uzeo jer mi ne treba telefon koji moram da drzim sa dve ruke i da mi bleji u dzepu k`o da nosim C4.
Nisu mutavi ovi iz Apple-a, napravili su telefon bas po meri. Lezi u ruci samo tako.
Naravno, svako ima svoje potrebe, o tome ne treba raspravljati.
3.5 je nesto najvece sto bi uzeo, ali u pravu si ti plastika mu doda i onda izgleda mnogo veci. Keep cool, keep al the power.
:: Gde veci od 3.5` ?? Ako ti je to veliko, tebe je onda stvarno lako usreciti. Nista ispod 4` ne priznajem. Glupavi applovci stave 2 metra plastike oko ekrana, zato me nervira. Treba malo od htca da pokupe neke cak
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.