Treba sestra da uzme novi telefon pa ne znam sta da joj `odobrim`! Nesto sam citao da C7 ima neku malu frkicu sa ekranom (istripovane boje i tome slicno) pa bi hteo da cujem od vas sta imate jos da preporucite ili ako neko ima C7 da napise utiske! Znaci preporuke telefon u tom rangu - preporucljivo je da je Symbian jer Android se bas ni ja nisam snasao pa ne verujem ni da ce ona! :)
nije zenski idiot... zna oko telefona i NE TREBA JOJ TELEFON ROZA boje! .) Tako da nesto tipa C7 zna ona stanjoj treba, al ne znam koliko je pametno taj C7 zbog gore navedenog!
C7 ne znam kakav je, ali C6 je ok. Imao sam 5800 XM, to je u stvari kopija nje, samo C6 ima bolju kameru i jos par nebitnih sitnica.
Ne znam, ja iskreno ne bih davao 400 i vise evra za Nokiu, pogotovo ne zbog toga sto je Symbian. C7 jeste dobar, ali je mnogo skup, za te pare HTC ili iPhone i da pevas.
Ako bas hoce Nokiu, moja preporuka je C6 ili 5800 XpressMusic.
C7 je za 270 jura (skoro nov)! Tako da nije problem cena.... C6-01 je isto bio u opticaju, al c7 je slican i ima 8Gb za razlicu od C6 koji nema nista! 5800 otpada jer ja imam 5530 koji je slikcan i ne svidja joj se!
joj LG GT 540 OPTIMUS, ima sve , graficki akcelerator je bruka a kosta svega 140E, ima Wi-Fi, GPS, pusta DiVX, , u beloj boji i ima 100% da joj se svidi!!!POZ
Neverovatno da nikad ne baguje. trenutno reaguje na komande,... sve - mail, office aplikacije... super telefon.
Moja preporuka
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
c7 i E7 su dupe i oko..bar o ceni pricamo... sto se tice boja na c7,nemoguce da su brljave jer ima perfektan amoled ekran... i telefon kao telefon za tu cenu je mozda i najbolja kupovina..e sad ako imas para za e7..slobodno ih baci.jer nista neces dobiti!
nemoj vivaz molim te,imam jedan ne mogu da ga prodam vec mesec dana :( zaboravio si na ATRIX !
:: Nokia C7 ili N8 :: Motorola Defy ili XT720 :: Sony Ericsson X10 ili Vivaz. :: LG GD880 mini ili P500 :: Samsung S8500 ili I9000 :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.