Mozete li mi reci u cemu je problem oko ovoga??? Kad ubacim 064 karticu u telefon pise mi ubaci sim karticu,a kad ubacim 061 karticu pise pogresna kartica...E sad ja na 061 ukucam *#9998*3323# i stisnem samo ok na ono prvo `task loop` sto pise i mob mi se restartuje i mob sa karticom 061 radi normalno a prethodno je pisalo da je kartica pogresna...A kod 064 pise ubaci karticu i sa tim kodom *#9998*3323# ne mogu da koristim 064...Postoji li neka varijanta da se mob restartuje ili neki free unlock code za ovaj telefon da bi mogao da koristim 064...Znam da je dekodiranje mob u servisu najbolje resenje ali pitam,mozda neko zna kako ovo resiti a da se ne placa :D Pozdravi!Hvala unapred...
@Miki, sta se dogadja sa Bambijem - sa bloga mi se niko ne javlja...
09.03.2011. 02:36
status: user broj poruka: 11019
covek kojem sam telefonirao (broj sa bloga) rekao mi je da trenutno nema modela koji me interesuje (Samsung i6410 m1 360) ali da ce ga biti `sutra` te da ce mi se javiti. Nije se javio, a vec je proslo citavo jedno malo sutra... U medjuvremenu sam mu i sms poslao a odgovora nisam udostojen.... U vreme kada se svi zale kako nema posla, ne ide prodaja itd., vama kao da posao i ne treba...
Srbin inside: trazi posao, a moli b0ga da ga ne nadje.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.