Pozdrav, imam LG KF750 Secret skoro 2 godine i čini mi se da je došlo vreme da ga menjam...dobro me služi, ali je malo spor i nema wifi...Pošto mislim da je bacanje para dati 500+e na tel (bar za moje potrebe), prema onome što sam čuo/pročitao rekao bih da je P500 solidna opcija za ulazak u svet Androida (Wildfire mi je zasad no.2)...ima manje-više sve što mi treba, uz solidnu cenu, pa bih voleo da čujem vaše mišljenje...Imam Zen X-Fi2 za slušanje muzike/gledanje ponekog filma usput, tako da mi taj deo nije bitan...
I koliko bih mogao da tražim za Secret, u odličnom stanju, imam kutiju i sve iz kutije...Unapred hvala Fiat iustitia, et pereat mundus
Nisam imao iskustava sa ovim lg-om ali po specifikacijama bih izabrao njega jer ima nešto jači procesor ,128MB rama više i što je najbitnije veću rezoluciju ekrana ,wildfire je dobar uređaj ali mu je rezolucije ekrana (320x240) još odavno prevaziđena ,samo lg ima dosta lošiju kameru 3.15mp naspram 5mp kod htc-a neznam dali ti to smeta
Ne baš, Secret ima 5mp a napravio sam s njim 50ak slika, onako, priručno, tako da nije primarno...ako je frka poslužiće i ta od 3.15.... Fiat iustitia, et pereat mundus Evo i uporedno, zaboravih http://goo.gl/UTeif
:: Nisam imao iskustava sa ovim lg-om ali po specifikacijama bih izabrao njega jer ima nešto jači procesor ,128MB rama više i što je najbitnije veću rezoluciju ekrana ,wildfire je dobar uređaj ali mu je rezolucije ekrana (320x240) još odavno prevaziđena ,samo lg ima dosta lošiju kameru 3.15mp naspram 5mp kod htc-a neznam dali ti to smeta :: :: Black Wolf :: ::
Ako se dvoumis samo izmedju ova dva modela,moj glas ide za LG.Pored ociglednih hardverskih prednosti u odnosu na Wildfire,koristio sam vise puta LG telefone i imam samo reci hvale za izdrzljivost i kvalitet.
hmm,mislim da ti slusalice nece mnogo pomoci...pogledaj jos i samsung i5700 ili i5800,za tu cenu je isto ok... wildfire ne pomisljaj jer nije nista do srednja zalost!
Hvala...mislim da se nismo razumeli za slušanje muzike, X-Fi2 je Creative-ov mp3 plejer, njega koristim za muziku, uz Sennheiser sluške, tako da su mi telefoni van konkurencije za takvu rabotu :) Fiat iustitia, et pereat mundus
:: hmm,mislim da ti slusalice nece mnogo pomoci...pogledaj jos i samsung i5700 ili i5800,za tu cenu je isto ok.. :: wildfire ne pomisljaj jer nije nista do srednja zalost :: :: ::
:: Hvala...mislim da se nismo razumeli za slušanje muzike, X-Fi2 je Creative-ov mp3 plejer, njega koristim za muziku, uz Sennheiser sluške, tako da su mi telefoni van konkurencije za takvu rabotu :) :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: hmm,mislim da ti slusalice nece mnogo pomoci...pogledaj jos i samsung i5700 ili i5800,za tu cenu je isto ok.. :: :: wildfire ne pomisljaj jer nije nista do srednja zalost :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.