Ne znam da li je neko upoznat,ja sam danas naleteo na temu na jednom sajtu,vezanu za garanciju telefona kupljenih u VIP-u.Naime,samo osoba koja je kupila(ili po VIP-ovom recniku pozajmila) telefon,moze da reklamira kvar.Znaci ako neko kupi preko oglasa telefon u garanciji iz VIP-a(kao ja) nece moci nista da uradi sa garancijom(sem u WC-u).
Re: Upozorenje za kupovinu telefona sa VIP garancijom
17.03.2011. 23:17
status: user broj poruka: 3992
ko to kaze,ko to laze.. neces moci nista sa garancijom,ako odes u VIP,Telenor,a zasto??? zato sto kad potpises ugovor,garancija iz tvog ugovora se vezuje za IMEI telefona,i to je jedan zacarani krug :) :) a ti pogledas ko je ovlacseni servis,spakujes fon i poseljas kurirskom sluzbom,i rese ti garanciju...provereno!
:: :: Ne znam da li je neko upoznat,ja sam danas naleteo na temu na jednom sajtu,vezanu za garanciju telefona kupljenih u VIP-u.Naime,samo osoba koja je kupila(ili po VIP-ovom recniku pozajmila) telefon,moze da reklamira kvar.Znaci ako neko kupi preko oglasa telefon u garanciji iz VIP-a(kao ja) nece moci nista da uradi sa garancijom(sem u WC-u) :: :: http://tinyurl.com/5s3z3h :: __________________________________ :: ERIN GO BRAGH ::
Ja sam nosio od zene vipov telefon u Comtrade pa su me preusmerili na neki servis koji je preuzeo da radi garancije i nisu me nista pitali, ali taj telefon sam bio prodao i lik koji ga je kupio je nosio u vipovu poslovnicu i nisu mu primili jer je telefon trebalo da odnese moja zena da bi prihvatili da rade servis. Znaci ne nosi u poslovnice vec samo u servise koji su ovlasceni za popravke.
Gde da nosi ZTE-Racer i slične kung fu telefone za koje nema ovlašćenog servisa? Problem je što i ovlašćeni servis može da ga vrati u VIP poslovnicu. Onda moraš da vijaš lika od koga si kupio telefon. U servisu neće dobiti zamenski telefon već mora u poslovnicu i opet začarani krug. Pogotovo je problem ljudima van Beograda jer tamo nema ovlašćenih servisa. Jedino što kaže Skar pošalješ kurirskom službom. Kod Telenora i MTS-a je drugačije jer je korisnik ujedno i vlasnik telefona.
ne zelim da komentarisem ovakve izjave, jer jednostavno nisu na mestu. Drugo MIKROS odlicno radi svoj posao i popravljaju telefone u garanciji ko god ih donese, sad nema sanse da ti daju drugi :) jer sta god crkne mogu da ti zamene 99%. Sigurno im je lakse da ti zamene celu plocu nego da ti daju nov tel
odlicno rade i laptop-ove
I jos nesto.... sve sto radi i ima elektroniku kvari se :) :)
:: Losi su telefoni pa je i takva garancija. Kvare se nenormalno posto svi moji prijatelji su to uzimali i svi do jednog su imali kvarove. Bezati od HT :: ::
:: ne zelim da komentarisem ovakve izjave, jer jednostavno nisu na mestu :: Drugo MIKROS odlicno radi svoj posao i popravljaju telefone u garanciji ko god ih donese, sad nema sanse da ti daju drugi :) jer sta god crkne mogu da ti zamene 99%. Sigurno im je lakse da ti zamene celu plocu nego da ti daju nov te :: :: odlicno rade i laptop-ove :: :: I jos nesto.... sve sto radi i ima elektroniku kvari se :) :) :: :: :: Losi su telefoni pa je i takva garancija. Kvare se nenormalno posto svi moji prijatelji su to uzimali i svi do jednog su imali kvarove. Bezati od HT :: :: :: ::
skar poslao sam ti na email poruku interesuje me cena tj vrednost jednog telefona pa da ne smaram ljude ovde :)
P.s nadam se odgovoru :)
:: sa tim da su im ploce tanke ko u kineza : :: :: :: :: ne zelim da komentarisem ovakve izjave, jer jednostavno nisu na mestu :: :: Drugo MIKROS odlicno radi svoj posao i popravljaju telefone u garanciji ko god ih donese, sad nema sanse da ti daju drugi :) jer sta god crkne mogu da ti zamene 99%. Sigurno im je lakse da ti zamene celu plocu nego da ti daju nov te :: :: :: :: odlicno rade i laptop-ove :: :: :: :: I jos nesto.... sve sto radi i ima elektroniku kvari se :) :) :: :: :: :: :: Losi su telefoni pa je i takva garancija. Kvare se nenormalno posto svi moji prijatelji su to uzimali i svi do jednog su imali kvarove. Bezati od HT :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.