Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Koja je trenutna cena - Nokia C5?
STRANA 1 OD 1
Plamen Koja je trenutna cena - Nokia C5? 20.03.2011. 22:07 T34674

status: user
broj poruka: 2836
Koja je cena nove Nokie c5? Imam ponudu da dam moj G900i (cenim ga 50e) i da dodam 45e za C5 (beli), sta mislite? Telefon izgleda ok, malo je koriscen , ima svu opremu. Kakav je u radu ovaj C5? Da li ima neke vece bagove?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Odlican telefon, ako je suditi po onome sto sam cuo od nekolicine 20.03.2011. 23:03 #306731

broj poruka: 11019
poznanika-kolega koji ga imaju. Nekima, doduse, smeta izostavljenost wi-fi-a, ali, trebalo je da se raspitaju kada su kupovali...

http://goo.gl/WeuW2

Ovde se covek zali na nedostatak koji je uocio na masci svoga primerka ovog telefona... Obrati i ti paznju...
skar Re: Koja je trenutna cena - Nokia C5? 21.03.2011. 12:52 #306843

broj poruka: 3992
to hoces da kazes da za c5 polovan zelis dati 95e....Nikako...
c5 u vrh glave ceni 80e,jeste dobar i brz telefon,ali sa mnogo mana,tj crkavaju na kamare,ne znam sada da nisu nesto nesto sredili sto se tice tog `sendvica`
ali da sada mrka kapa,uzimaj samo ako ima garanciju ovlascenog uvoznika,sto se tice rada,kamere sve je na nivou!

:: Koja je cena nove Nokie c5? Imam ponudu da dam moj G900i (cenim ga 50e) i da dodam 45e za C5 (beli), sta mislite? Telefon izgleda ok, malo je koriscen , ima svu opremu. Kakav je u radu ovaj C5? Da li ima neke vece bagove?
skar Re: Odlican telefon, ako je suditi po onome sto sam cuo od nekolicine 21.03.2011. 12:55 #306845

broj poruka: 3992
zadnji deo kod c5 je na klip varjantu ispod cega se nalaze dva srafa mislim samo da nije dobro naleglo...

:: poznanika-kolega koji ga imaju. Nekima, doduse, smeta izostavljenost wi-fi-a, ali, trebalo je da se raspitaju kada su kupovali..
::
:: http://goo.gl/WeuW
:: Ovde se covek zali na nedostatak koji je uocio na masci svoga primerka ovog telefona... Obrati i ti paznju..
telekoplus Cena 04.04.2011. 20:12 #311481

broj poruka: 1
Nov(beli) kosta 155e.

http://www.telekoplus.com/
Mobilni telefoni

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs