Skoro su identični telefoni. X8 ima malo bolji kapacitivni ekran. Naznatno je skuplji X8. Uzimaj šta ima u MTS-u, jer najčešće kad odeš oni su već prodali sva 3 primerka što su imali.
pa LG ima neznatno brzi CPU i Gpu,znaci mozes da furas fancy 3D igre... ima android 2.1,100 bolji od 1.6 na x8.. e sad ako taj x8 je boli radi kapacitivnog ts,jebi ga,nije :)
Android je đubre. Piše da i na X8 može 2.1 da se instalira. LG GT540 dolazi sa već instaliranim 2.1. Piše i da su im isti CPU i GPU. X8 nisam prodavao jer je skuplji, pa ne znam.
Sad vidim da i u X8 u MTS-u instaliraju 2.1. Kažu likovi. Ne znam, jer ga nisam prodavao. Skuplji je 20e od GT540, a nije bolji.
Ja bi pre isao na LG, sve ostalo je isto, ali bitna razlika, kamera, SE nema autofokus sto je velika mana.
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
Ok, hvala svima. To sam i mislio, gledao sam vec po GSM areni i vrlo su slicni, samo me je zanimalo da li je neko imao iskustva sa nekim od ova dva ili mozda cak oba telefona. Uzecu LG, za njega sigurno znam da ga imaju na lageru, za ovaj drugi bi mozda trebalo da nesto bunare, pa ne vredi dodatnog cimanja.
Ja sam mislio da im je ne MTS-u ista cena. X8 otkiva od cene.
X8 je uz paket MIX750 16.200 dinara, a GT540 7.200 dinara. Ugovorna obaveza 2 godine. GT540 je zaključan i radi samo sa MTS karticama. Na oglasima tih zaključanih GT540 ima beskonačno čak i po 90e da se kupi. Za 100e ima koliko hoćeš. Za X8 ne znam da li je zaključan.
Za 16.200 dinara X8 ima da se kupi za keš, bez ugovorne obaveze. Naduvana je cena za oba modela. VIP je mnogo jeftiniji, generalno.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.