Kao sto naslov kaze potreban mi je predlog za neki tarifni paket, opciju, akciju kako god, kod nekog od nasih operatera (Vip, Telenor, Telekom) preko kog bih mogao da saljem sms-ove besplatno ka svim mrezama ...posto na razgovore ne trosim skoro nista a posaljem mozda i do 100 sms-a na dan i kad svedem racune nikako mi se ne isplati ..:/ Dakle, predlozi, sugestije ...sve je dobrodoslo!Mozda bi se i neki postpaid paket isplatio, mada nemam lepih iskustava sa njim. Pozdrav!
`` Ko na brdo, ak` i malo stoji vise vidi no onaj pod brdom. Ja povise nesto od vas vidim, to je sreca dala al` nesreca``
Pre godinu dana sam uzeo postpaid tarifni paket MIX 400. Bila je neka akcija, da uz potpisan ugovor na godinu dana imas ovaj paket po ceni od 250 din. sa PDV-om mesecno. Imam 100 min. i 100 SMS poruka i kao sto vec rekoh, placam 250 din.
Jedina caka je sto ti je broj mobilnog kao broj fixnog, ali za 250 din. i slova da stave ne bih se zalio.
Ne znam da li ima ta akcja sada, najbolje da se raspitas.
Sad si me podseto...i moj teca ima nesto na tu foru ...bas tako samo sto mu je broj fiksnog ...uzecu i to u obzir ...Imam samo jos jedno pitanje: Da li je stupilo na snagu ono o zastiti svog broja tipa odem u mts i trazim da mi daju njihovu karticu a da na njoj bude broj koji sam koristio u telenoru ? Mislim da se dizala prasina neka oko toga.
`` Ko na brdo, ak` i malo stoji vise vidi no onaj pod brdom. Ja povise nesto od vas vidim, to je sreca dala al` nesreca``
Uh,ispo sam sad glup. Pa ja mislio da je bas fora da mi bude ko fixni i skoro sma uzeo Mix Nt M, i par meseci bilo ok,a sad mi stiglo 5 soma dinara racun. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
:: Pre godinu dana sam uzeo postpaid tarifni paket MIX 400. Bila je neka akcija, da uz potpisan ugovor na godinu dana imas ovaj paket po ceni od 250 din. sa PDV-om mesecno. Imam 100 min. i 100 SMS poruka i kao sto vec rekoh, placam 250 din :: :: Jedina caka je sto ti je broj mobilnog kao broj fixnog, ali za 250 din. i slova da stave ne bih se zalio :: :: Ne znam da li ima ta akcja sada, najbolje da se raspitas :: :: ::
Jedino da ides kod Telenora na mix pakete na one sa po 2000 poruka i oko 500minuta ako hoces na pretplatu. Dok sam bio kod Telekonja poruke su mi bile po 1din dok nisu poskupeli tad sam otisao na 2din, ali zato je poziv jeo 50din/minut.
Ako hoćeš prepaid,mts ima neku smsmaniju,gde za 49 din dobiješ 4900 poruka koje važe 7 dana prema svim mrežama.Ali,uvek ali,nije na svim brojevima isto.Ja imam to za 49 din a klinka,isto mts,ima za 150 din nemam pojma ni sam koliko poruka valjda 15000 ili tako nešto.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.