Da se kod nas uzme kabel za napajanje fax-a. Posto je za USA trziste a onaj sto sam dobijo nemogu nigde da nadjem. Pa me interesuje gde ima da se kupi? I jos nesto posto je fax bio na popravci pa mi treba adapter koji ovu nasu struju pretvara u americku ili 220v na 110v pa mi treba neki adapter gde to da uzmem?
I meni se čini da je neka gospođa u silkenu kupovala takav adapter kad sam bio zadnji put. Ako ti faks nema mogućnost biranja 110-220V treba ti konvertor, ne bi trebalo da je mnogo skup za snagu koja tebi treba.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: Pisko kako se zove tacno ta prodavnica ili daj neki broj pa da pozovem :: :: ASUS P5Q PR :: Q9550 & HYPER 212= 4.0GH :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL H :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 T :: GAINWARD GTX 460 1GB `GS :: COOLER MASTER 690 II ADVANCE :: CHIEFTEC CFT-750-14CS 750 :: SAMSUNG T22 :: LOGITECH X-54 :: A4 TECH G800,X-755F :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.