U stvari zanima me da li da uzmem Samsung Galaxy S ili Galaxu SL. Vidim da je SL noviji ali je nesto jeftiniji, pa pretpostavljam da ima neka caka. Da li ima neko neki od ova dva? Kakvi su utisci vlasnika? Da li za ove pare ima nesto da je drasticno bolje, licno najvise volim Samsung, ne znam zasto, godinama vec uzimam Samsunge, poslednji je U-600... Nesto drugo bi uzeo jedino ako je mnogo bolji odnos ulozeno/dobijeno. Unapred hvala na misljenjima.
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
SL je blago ojadjena verzija S verzije. Nema Super AMOLED što je najbitnija stavka. Galaxy S ekran izgleda fenomenalno...
Imam Galaxy S već mesec dana, uglavio sam ga u Casemate Barely There i obožavam ga. Definitivno najbolji Android koji sam posedovao... Jedina boljka je što nema blic, ali kad vidiš u ruci koliko je tanak telefon i kako ekran kida.... __________________ Scourge of PCBerza
Iskljucivo Galaxy S !! Imam ga pola godine, nema mane !!! Pre toga sam imao HTC touch HD, ali ovaj otkida... Brz, elegantan, odlican ekran, sve same pohvale... neces pogresiti..
vam baterija traje(ko ima galaxy s) uz umereno koriscenje?? umereno> malo muzike, slikanje, pregledavanje slika, poruke i tako....??
I jos jedno pitanje, posto je tema `Savet za kupovinu Androida 300-400EUR` sta mislite o SE Satio? Ili o nekom drugom fonu koji pravi dobre slike, uglavnom koristim fon za slike, muziku, poruke, i ako ima HD za snimanje :))
Meni na 2.3.3 verziji traje baterija oko 3 dana. Uglavnom ga normalno i koristim. Pozivi, poruke, net, po koja igra kad mi je dosadno i muzika oko 2 sata.
SE Satio ne spada u rang Androida i ne spada u rang 300-400 evra pošto realno vredi ispod 200 evra sa rezistivnim ekranom i raspalim Symbianom...
Ako te kamera zanima, bolju nećeš naći od one na Nokii N8... __________________ Scourge of PCBerza
:: vam baterija traje(ko ima galaxy s) uz umereno koriscenje?? umereno> malo muzike, slikanje, pregledavanje slika, poruke i tako....? :: :: I jos jedno pitanje, posto je tema `Savet za kupovinu Androida 300-400EUR` sta mislite o SE Satio? Ili o nekom drugom fonu koji pravi dobre slike, uglavnom koristim fon za slike, muziku, poruke, i ako ima HD za snimanje :) :: :: Sorry za mali of :) :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Daum, mogao bi mi dati sajt sa kog si uzeo 2.3.3. Ja sam stavio par komada ali baterija ni pola dana, a sa froyo-m izdrzi 2-3. I koliki je skor na quadrant-u?
:: Meni na 2.3.3 verziji traje baterija oko 3 dana. Uglavnom ga normalno i koristim. Pozivi, poruke, net, po koja igra kad mi je dosadno i muzika oko 2 sata :: :: SE Satio ne spada u rang Androida i ne spada u rang 300-400 evra pošto realno vredi ispod 200 evra sa rezistivnim ekranom i raspalim Symbianom.. :: :: Ako te kamera zanima, bolju nećeš naći od one na Nokii N8.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: vam baterija traje(ko ima galaxy s) uz umereno koriscenje?? umereno> malo muzike, slikanje, pregledavanje slika, poruke i tako....? :: :: :: :: I jos jedno pitanje, posto je tema `Savet za kupovinu Androida 300-400EUR` sta mislite o SE Satio? Ili o nekom drugom fonu koji pravi dobre slike, uglavnom koristim fon za slike, muziku, poruke, i ako ima HD za snimanje :) :: :: :: :: Sorry za mali of :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: WD3200AAK :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: ::
Aha, pa to bi i objasnilo nesto nizu cenu Galaxy-ja SL u odnosu na Galaxy S... Sto se kamere tice 5mpx mi je sasvim ok, imam Fuji od 12mpx kad hocu da slikam, a telefon cu ionako retko koristiti za slikanje... Hvala svima na komentarima...
:: SL je blago ojadjena verzija S verzije. Nema Super AMOLED što je najbitnija stavka. Galaxy S ekran izgleda fenomenalno.. :: :: Imam Galaxy S već mesec dana, uglavio sam ga u Casemate Barely There i obožavam ga. Definitivno najbolji Android koji sam posedovao... Jedina boljka je što nema blic, ali kad vidiš u ruci koliko je tanak telefon i kako ekran kida... :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Sa XDA developers sam iskopao oficijelnu verziju. I9000XXJVK.
I meni je zezala baterija, prvih par dana je katastrofa bila, pola dana je mogao da izdrži. Potrebno je da ga isprazniš da crkne, i da ga onda napuniš i koristiš, tad se stabilizuje. Najbolje rešenje je da ga rootuješ i instaliraš Clockwork mod, sve se lako to radi sa jednim flashom. Kad ga napuniš do kraja, odeš u Clockwork mod i resetuješ Battery info i sve se stabilizuje...
Score na quadrantu odavno nije validan za merenje... niko ga ne meri... __________________ Scourge of PCBerza
:: Daum, mogao bi mi dati sajt sa kog si uzeo 2.3.3. Ja sam stavio par komada ali baterija ni pola dana, a sa froyo-m izdrzi 2-3. I koliki je skor na quadrant-u? :: :: :: :: Meni na 2.3.3 verziji traje baterija oko 3 dana. Uglavnom ga normalno i koristim. Pozivi, poruke, net, po koja igra kad mi je dosadno i muzika oko 2 sata :: :: :: :: SE Satio ne spada u rang Androida i ne spada u rang 300-400 evra pošto realno vredi ispod 200 evra sa rezistivnim ekranom i raspalim Symbianom.. :: :: :: :: Ako te kamera zanima, bolju nećeš naći od one na Nokii N8.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: :: :: vam baterija traje(ko ima galaxy s) uz umereno koriscenje?? umereno> malo muzike, slikanje, pregledavanje slika, poruke i tako....? :: :: :: :: :: :: I jos jedno pitanje, posto je tema `Savet za kupovinu Androida 300-400EUR` sta mislite o SE Satio? Ili o nekom drugom fonu koji pravi dobre slike, uglavnom koristim fon za slike, muziku, poruke, i ako ima HD za snimanje :) :: :: :: :: :: :: Sorry za mali of :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: :: WD3200AAK :: :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.