Do sada sam koristio isklucivo aparate firme Nokia tako da bih sa time i nastavio. Osnovne smernice su mi da se jako dobro cuje posto sam malo tvrdji na usima, da bude monoblok sa sto vecom tastaturom odnosno krupnim tasterima i da baterija omogucava sto duzi rad. Nisam nesto zahtevan korisnik mobilnog telefona tako da mi kamera, igrice i muzika na njemu nista ne znace. Hvala u napred.
i7500 Samsung ima da se nadje za te pare polovan, po meni super telefon. Ili ako hoces Symbian onda n97. Ako te bas n97 interesuje prodaje moj drugar za 150e. _______________________ 4 uzastupne titule. Idemooo Danza Kuduro Akcent pokidao http://www.youtube.com/watch?v=6QcWSc_g3go
Telefon bez ikakvog kocenja u radu, baterija traje sa mnogo mnogo razgovora po 4-5 dana,... jednom recju super za tu lovu.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.