Kao sto i sam naslov kaze imam instaliranu poslednji verziju Nokia Ovi Suite 3.1.0.91 ali ni ova kao ni predhodna verzija na mom operativnom sistemu nece da prepoznaju moju Nokiu C3-01 touch and type. Napominjem da putem USB kabla a na drugom racunaru koji ima instaliran WinXP+SP3 32 bit sve radi bez problema. Uz Nokia Ovi Suite 3.1.0.91 instalirane su mi i PC Connectivity Solution 11.4.16.0 i Connectivity Cable Driver 7.1.41.0. Da li negde ima poseban driver za moj OS ili je nesto drugo u pitanju?
Meni na Win7+SP1 64 je radila normalno i starija verzija i ova nova verzija Ovi suita. On ti sam instalira drivere koji su potrebni, ne treba nista naknadno. Mene je zezala neka verzija Ovi suita ranije, sto puta instalirao da bi na kraju sam od sebe proradio kako treba.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.